sâmbătă, 4 decembrie 2010

Doua laptopuri, doi stropi de fericire

La sfarsitul concursului SuperBlog, ASUS a tinut sa adauge o fapta buna la generozitatea deja recunoscuta. Ofera doua laptopuri, ca sa aline cumva doua cazuri sociale si noi ar trebui sa facem propuneri in acest sens cu doua nume care sa imdeplineasca cerintele.
Fara sa stiu, in etapa 42 a concursului am scris un articol de premonitie in care l-am avut erou pe Alexandru Florescu, nimeni altul decat nepotul meu ce in ianuarie urmeaza sa plece in Germania pentru o operatie ( a cata?) complicata.
Nu as vrea sa-mi argumentez  propunerea decat prin rugamintea de a citi  postarile din spatele urmatoarelor doua linkuri.:
Decenta nu-mi da voie sa scriu mai mult.
Cititorilor mei pasageri, sau celor care obisnuiesc sa se intoarca pe blog le cer in comentarii, sustinere. Daca insa credeti ca stiti cazuri similare, puteti face si alte propuneri .

2 comentarii:

  1. "copii cu autism care nu vorbesc par a fi scapati de sub control si disfunctionali, dar cu ajutorului unui computer pot foarte frumos comunica , in scris" ( Psih. Sinziana Burcea, www.copil-cuplu-familie.ro). Sa-l ajutam pe Alex sa comunice!!!

    RăspundețiȘtergere