marți, 21 august 2012

Sportul rămâne alb


            Da, se pare că în meci, Curtea Constituţională a consemnat setul decisiv cu scorul de 6-3 pentru Traian Băsescu. S-a jucat după regulile inventate de USL la Referendum, cu Ponta şi Crin în echipa de dublu şi, preşedintele zbătându-se singur de partea cealaltă a fileului. L-au tăvălit pe Băsescu, a înghiţit umilinţă şi mult praf roşu iscat de zgură.
          Poate chiar şi-a meritat soarta! Prea des sub tricoul strâmt de preşedinte şi-a etalat muşchii de marinar. Este tot atât de adevărat că n-ar fi fost corect să i se ia titlul în huiduielile tribunei, înţesate de acoliţii Antenelor şi armata nemulţumiţilor lui Dogaru.
          Mulţimea tăcută a privit la televizor îngrozită că s-ar fi putut dărâma tribunele.
          E bine că arbitrii nu s-au lăsat copleşiţi de emoţii şi au judecat respectând regulile jocului.

2 comentarii:

  1. Cum spuneam mai devreme intr'un comentariu. 6-3 nu face cat 7.4 - 0.9. Da, stiu ca s'a sabotat, s'a furat, s'a boicotat sau ce s'o mai fi facut. sunt sume de fapte, sunt oameni, sunt multi, nu'l mai vor..si-atat. Nu spune nimeni ca usl tre' sa conduca, nu spune nimeni ca Antonescu e dumnezeu. Doar vrem (aia 7.4) sa plece. Dupa, vom vedea, pana nu pleaca totul e egal cu 0. Erata la primul comment, Rosia Montana este raspunsul pentru toata ambalarea straina la adresa situatiei din Romania. Basasescu vrea exploatare, Ponta + Antonescu, nu s'au pronuntat.. si asta da fiori reci pe spinarea unora.

    Respecte, V

    RăspundețiȘtergere
  2. Respect opiniile, fie si anonime. Dar fara reguli nu vreau nici un joc!

    RăspundețiȘtergere