vineri, 5 iulie 2013

Daţi-ne şpaga înapoi




          Nici o clipă nu m-am îndoit că premierul va sări în ajutorul loazelor la televizor. Definiţia unei „loaze” a făcut-o înaintea mea cu geniu Caragiale, aşa că mie nu-mi rămâne decât genuin, să punctez în oglindă la rândul meu, ghilimelele „premierului”.

          Bravos domnule premier! Opriţi procurorii de la audieri! De data asta au făcut-o lată. Nişte infractori! Au declarat război cu partea vătămată.

          Să nu-i mai streseze pe bieţii copii! Ei vor fi viitori premieri. N-au nevoie de sechele. Nici anchete, nici ghilimele!

          Scuze profesorilor de la Bolintineanu şi buchete de flori, iar părinţilor până joi, să li se dea şpaga-napoi!

6 comentarii:

  1. Maria Savulescu da ,bietii copii;dar cand rup cluburile in doua pana dim.in loc sa invete nu sunt stresati?

    RăspundețiȘtergere
  2. Neu Ron Degeneratia urmatoare :))...'de capu nostru. Viitorul e pe maini bune
    acum câteva secunde · Îmi place

    RăspundețiȘtergere
  3. Nistor Ciprian Spaga se incepe din clasele primare, parintii jumate insista a se da bani si cealalta jumate trebuie sa se conformeze, daca nu dai esti terminat.Fondul clase, fondul scolii, consumabile si alte tampenii parintii le dau. Suma este relativ mica in unele cazuri dar se produce un precedent iar deja managerii de scoli cand fac nenorocitul de buget scoate anumite chesti din el ca deh ori cum vor da parintii. In principal este vina parintilor. Daca ai un copil idiot e in regula nu trebuie sa il faci doctor, poate se pricepe la o meserie. Ideea este ca ar trebui sa se termine cu santajul asta peste tot inclusiv in spitale si scoli. Soti a nascut anul asta si in maternitate pana si femeia de srviciu a fost obraznica si cerea pe fata bani. Tara de spagari nenorociti.......

    RăspundețiȘtergere
  4. Alina Grigore Nu stiu daca lumea gandeste la fel....,

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce n-am inteles eu in toata tevatura asta cu spaga data si primita, este urmatorul lucru: acum, sub imperiul ''protectoratului'' Pontist [:))], se incrimineaza numai luarea de mita (spaga)? Eu stiu ca aceasta fapta...prevazuta de legea penal...ca asa scrie la carte, are ca subiecte atat pe cel care primeste, cat si pe cel care da. Plus ca, mai avem aici si o alta situatiune frumoasa...instigarea.
    Dar nu ma mai mira nimic, la urma urmei, va dati seama ce studenti ies din mana lui Ponta?

    RăspundețiȘtergere