sâmbătă, 30 august 2014

Simona Halep nu vrea primar

          Mǎ agǎţasem  de ceva timp, de meciurile luminoase ale Simonei în cenușiul acestor zile preelectorale. Era singura care nu mǎ minţea, un fel de Albǎ ca Zǎpada care îmi aducea zilnic sarmale. (“Amnezic ce ești, te-ai încurcat în povești! Aia cu bunicuţa e, Scufiţa roșie!”) Ce sǎ zic, ai și tu dreptate, am uitat, știu! Dar pe potecuţa din pǎdure mai devreme sau mai târziu, mǎ așteptam evident Simona sǎ întâlneascǎ lupul cel rǎu. L-am rugat pe Dumnezeu s-o ocroteascǎ, sǎ-i dea timp sǎ mai joace, sǎ-i meargǎ înainte numele în clasament, sǎ se teamǎ fiara când o vede, sǎ o atace.
          Lucrurile se așezaserǎ în matcǎ și lupul se obișnuise cu ea. Schimbau impresii împreunǎ când se-ntâlneau pe șosea, sau pe iarbǎ, sau la Roland Garos, pe zgurǎ. Dar la fel cum se întâmplǎ în naturǎ, asearǎ, tocmai când se pregǎtea sǎ urce pe covor (pe covorul roșu de învingǎtor), un câine flǎmând, bolșevic, a trecut peste rând și a mușcat-o de picior. Mǎcar de-ar fi fost Sharapova.
          Ce sǎ zic, bandiţii ǎștia de PSD-iști iar au schimbat povestea!

          Notǎ: Se aude cǎ Ponta, veste tristǎ, n-ar mai vrut sǎ meargǎ în China. Miza? Vrea sǎ ajungǎ la USOpen sǎ-i dea în finalǎ legitimaţie pesedistǎ Simonei și sǎ-și ia în schimb like-uri de împrumut, de-un pol. Se pare cǎ americanii nu i-ar fi dat viza și i-ar fi retras dreptul de survol.
          Biata fatǎ, a aflat despre caz dupǎ primul set, la vestiar și a rǎmas în extaz.


          Facem și noi haz de necaz!...
Plai bǎlai - pamflete politice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu