marți, 2 septembrie 2014

Fǎrǎ glorie Simona Halep rǎmâne pe doi

   
      Fǎrǎ glorie, Simona Halep rǎmâne totuși pe locul doi în clasamentul WTA. Cel care a vrut sǎ o vindece de pǎcatul trufiei, a avut grijǎ ca urmǎritoarele sǎ se împiedice la rândul lor, și, pe rand Eugenie Bouchard, Angelique Kerber, Agnieszca Radwanska, Petra Kvitova și Maria Sharapova au simţit gustul amar al înfrângerii. Doar Serenisima WILIAMS pare sǎ rǎmânǎ chip cioplit în fibra tare a abanosului crescut direct din soclu, sfidând.

          USOpenul încǎ nu s-a terminat, dar deja Marele Crupier a potrivit cele opt bile cu care se fac jocurile în Turneul Campioanelor de la Singapore. Halep va fi acolo. Doar Ilie Nastase și Irina Spârlea au jucat la masa zeilor. În jocul de biliard bila albǎ e mai puternicǎ decât bila de abanos. Poate acolo, departe, se schimbǎ ceva și în tennis. Ar fi frumos!

2 comentarii:

  1. Simona n-a fost niciodata trufasa. Totdeauna a declarat ca este o fata normala si s-a comportat ca atare.
    In sport, nu poti castiga mereu, mai si pierzi cateodata. Castigatoarea de la Wimbledon, Kvitova - nr. 4 mondial, a pierdut la US Open contra unei jucatoare aflate pe locul 145 in lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intamplarea este ca o vindecare de un pacat neconsumat pe care il simti in carne. In general e o fata modesta cu mult bun simt. A facut insa cateva declaratii, probabil sfatuita, ca sa sperie adversarele, etaland parca prea multa siguranta. Macar daca am avea mai multi sportivi ca ea! Sa-i uram sa nu-i slabeasca moralul!

      Ștergere