vineri, 20 februarie 2015

Așteptând semifinala de azi





             A cam scos untul Makarova din Simona noastrǎ, dar astfel de încercǎri te încarcǎ pentru viitor cu energii pozitive. Nu vreau sǎ-mi închipui cât de fericiţi ar fi fost cârcotașii, ce polifonie de voci clevetitoare s-ar fi manifestat cu talent tocând mǎrunt evident ca niște ursitoare celebre specialiste în pompe funebre în spaţiul nostru mioritic ascensiunea conjuncturalǎ a fetei ǎsteia care de doi ani e portdrapelul ce a reușit uneori sǎ ne mai uneascǎ gândurile la apelul de searǎ.
            Nu credeam cǎ mai putea fi înfrânt viermele ce ne macinǎ și ne dezbinǎ stratul istoric de cearǎ!
            Dacǎ pierdea partida cu Makarova, am fi fost în stare sǎ solicitǎm DNA-ul sǎ-i învestigheze nopţile. Câte ore a pierdut în bar? Câte sarmale a mâncat de sǎrbǎtori? Câţi mici la grǎtar? Dacǎ de la premier i s-au oferit flori otrǎvite, sau un portjartier pentru like-urile primite?... Era necesar sǎ-l schimbe pe Wim Fissette, sau s-a gândit egoist doar la economia ei din buget? Și tristul ǎsta de Ioniţǎ pus din oficiu, nu vede cǎ i-a fǎcut ferfeniţǎ serviciu’?
            În Dubai, Putin i-a dat tancurile Makarovei s-o sperie pe Simona, dar nici Iohannis n-a mai tǎcut. A rǎspuns dându-i pe mânǎ Simonei sǎ perie terenul cu un scut antirachetǎ, ceva de genul... Sǎ fi fost ǎla de la Deveselu? Nu ǎla e doar defensiv și ar fi cerut aprobare de la NATO. S-ar fi fǎcut anchetǎ. Avem altul mai tare, agresiv, ostinato. Un lucru bine fǎcut… 6-3/ 1-6/ 7-5/

            Notǎ: Trebuie sǎ ne obișnuim cu gândul cǎ fata asta va mai și pierde, dar sǎ ne bucurǎm de fiecare victorie a ei! 

4 comentarii: