sâmbătă, 28 martie 2015

Ora pǎmântului, ora de varǎ și pierderile planificate


            Un grup de mascaţi au intrat în dimineaţa asta în locuinţa unde își face arestul la domiciliu magnatul Vâlcov. Unele surse au  recunoscut printre mascaţi pe premierul Ponta, președintele senatului Tǎriceanu și președintele Camerei deputaţilor Valeriu Zgonea. În secret se știa cǎ va fi o consfǎtuire. S-ar dori sǎ se comaseze cumva ora pǎmântului cu ora de varǎ și, lui Vâlcov i-a venit o idée, dar el neavând voie sǎ-și pǎrǎseascǎ domiciliul a invitat douǎ din puterile statului pentru consultǎri la el acasǎ.
            E un moment favorabil când timpul stǎ pe loc și ar putea fi folosit eficient pentru rezolvarea unor probleme importante pentru ţarǎ.
            Singurul impediment ar fi cǎ s-a anunţat deja cǎ la Palatul Victoria și la Palatul Parlamentului se va stinge lumina între ora 20,30 și 21,30. Ar trebui mutatǎ ora pǎmântului odatǎ cu ora de varǎ, între 3 și 4, când toate trenurile întârzie cu o orǎ și se creeazǎ oarece confuzie.
            În cele 60 de minute când va fi beznǎ la guvern, la parlament, la Cotroceni și în toate instituţiile mai importante ale statului, se va publica în monitorul oficial Hotǎrârea Senatului cu privire la imunitatea lui Șova, iar de la DNA sub binecuvântarea orei pǎmântului, un colectiv de specialiști de la doi și-un sfert vor sustrage toate dosarele în lucru și corpurile delicte, tablourile, lingourile și banii Vâlcovului.
            Cum sǎ mai caute atunci Curtea Constituţionalǎ Hotǎrârea parlamentului dacǎ ea s-a tipǎrit în Monitorul Oficial între 3 și 4?
            Unde sǎ-și recupereze DNA-ul dosarele și probele materiale, dacǎ ele au dispǎrut în același interval de timp care s-a șters natural prin trecerea la orarul de varǎ?

            Halal Vâlcov, aferim!

Plai balai - pamflete politice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu