joi, 19 martie 2015

UnEscu pres.ro: Procurorul Simona

wtatennis.com
Nu știu câte procese a pierdut DNA-ul în instanţǎ anul ǎsta la Înalta Curte, dar în ceeace o privește pe procuroarea Simona Halep, e greu sǎ-mi amintesc vre-un alt proces pierdut în afara celui de la Melbourne în faţa Makarovei. (De ce abordez astfel subiectul? Ieri searǎ la ceainǎrie Mon Cher am avut ocazia sǎ stau la masǎ cu partea frumoasǎ a justiţiei și sǎ dau share. Pare cǎ am rǎmas blocat...)
Dezinvoltǎ ca în curtea școlii Simona pune pe bune în faţa judecǎtorilor dosare bine argumentate cu înregistrǎri ambientale și probe video profesionist filmate din toate unghiurile. Aproape cǎ nici nu mai e nevoie de depoziţiile martorilor, suspectul însuși fiind obligat sǎ recunoascǎ elocinţa profesionista a procurorului și cerând clemenţǎ pentru o condamnare mai ușoarǎ, daca se poate cu suspendare.
Cu o viziune personalǎ deschisǎ, Simona a optat în ultima vreme sǎ punǎ în valoare potenţialul maxim al adversarelor, oferindu-le pe parcurs un set în meci. De obicei la prima înfaţișare!... Numai cǎ la recurs, vine irezistibil din urmǎ ca o amazoana calare pe cal. Marinimoasǎ în pledoaria de final cere completului de judecatǎ clemenţǎ pentru inculpat și o pedeapsǎ cu suspendare. Asa au stat lucrurile și asearǎ cu Navarova (N-a fost de loc ușor!). Dupa un inceput dificil 5-7, a cravașat subtil în noapte, 6-1, 6-1 și s-a închinat la zei cu chipul ei luminos
În tribunǎ Bǎrânul lup de mare Ţiriac amușina sub pǎlǎria de soare. Simţise el ceva! Mǎ ispitește și pe mine un drac de gând, dar nu vreau sǎ cad în ispitǎ.
La Indian Wels Serena Williams nu e prea iubitǎ.


Un comentariu:

  1. Mirela Minutza Una din marile valori ale României care ne fac cinste şi ne aduc mândrie. Să aibă şi pe mai departe acelaşi succes şi aceeaşi tărie! Felicitări Simona!

    RăspundețiȘtergere