joi, 10 septembrie 2015

Pofta ce-am poftit




V-am spus de ieri ȋn Biletul de oracol, pe blog, cã Viktoria va fi Halepa și ȋncepȃnd de azi-noapte Azarenka va fi strigatã de nașa Simona, cȃnd se vor ȋntȃlni,  fina Vica. Deja Vica și-a completat ȋn poliglota ei, nu e nici o dramã, cota de cuvinte romȃnești. Mai știa o ȋnjurãturã de mamã și ȋncã una cu bãgami-aș... trei ași! Sã nu ne amendeze formula, usl-așii ãia cu CNA-ul.
„Sãru’mȃna nașã-micã! Așa piticã, ce mare ești!” Se vede cã bielorușilor le-au ascuns ursitoarele, au aflat acuși, cã o stea piticã e mai mare decȃt soarele.
Ca analiști, sã rãmȃnem corecți și sã recunoaștem cã mãcelul a fost total! Nu se mai distingea drapelul! Cum rar se ȋntȃmplã, de o parte și de alta a curs sȃnge egal. Pe parcurs, Azarenka era cȃnd iapã, cȃnd armãsar scuturȃndu-și coama pe spate, iar Simona cãlãrea ca o amazoanã ȋn șa. Cȃnd cãlare, cȃnd trȃntitã pe jos, se ridica ȋn coate și iarãși ȋncãleca. Se luptau atȃt de frumos!
Pȃnã ce a ȋnceput sã plouã, dacã s-ar fi putut, ar fi trebuit sã cȃștige amȃndouã!
Dupã ploaie Simonei i s-a oțelit brațul, ȋși umezise buzele cu stropi de apã vie și a fost sã fie Victoria ei! Și cred cã nu și-a stȃmpãrat nesațul, vrea mai mult! E pofta ce-a poftit-o ea!
Ar merita sã se mãsoare cu Serena!…

2 comentarii: