marți, 3 ianuarie 2017

Guverne



Se întâmplă lucruri.

Singurul personaj calificat cu care s-a consultat cu adevărat Livius Maximus în constituirea guvernului Grindeanu, nu e cum s-ar crede Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu, preşedintele Alde, ci un plod născut de revelion cu nume de cod „2017”, care după ce a terminat să se scalde în prima lui baie-n copaie, pus pe glume, a cerut bonei Shhaideh insistent:

–Bună Shhaideh, haidem la Sinaia să schiem cu echipa în concurs. Discret Livius Maximus Auguriu - Marele urs s-a clonat şi s-a pus în juriu, evident în secret cu clonele. (Şase    clone    fără    oase…)

Fiecare presupus ministru, după ce şi-a pus clăparii şi-a dat drumul pe schiuri să-şi expună curajul şi să evolueze la înalte cote, iar mai marii jos la bază dădeau note. Numai cei care se încadrau în barem primeau binecuvântarea să intre în zonele de harem cu Olguţa şi drăguţa de Carmen Dan de Teleorman şi Ana Birchall, titulare de drept mai mult sau mai puţin penal.

Ca o fetişcană în răsfăţ, ţoapa Meleşcană, băiat de oraş, diplomat de carieră din timpuri eterne, se cerea pe schiuri la externe – şi-ntr-un singur băţ! Schiase în multe guverne, ştia bine cum se ţine Europa-n hăţ!

Alde Tariceanu căuta şi el neveste… dar nici o veste!

Doar Grindeanu, foarte tare! nu se vedea nicăieri, cred că studia programul de guvernare.

Plai bălai pamflete politice
Imi doresc din toata inima ca programul acestui guvern să reusească şi să votez PSD-ul data viitoare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu