luni, 6 decembrie 2010

Clasicii SuperBlog. Se desfiinteaza comisiile...



E mare ingrijorare la Liga lui Mitica. De ieri dimineata  Comisiile de disciplina isi sparg capetele de ziduri. Problemele nu vin nici de la Iancu, nici de la Becali, nici de la Dinu Vama, nici de la Porumboiu, vin pur si simplu de la SuperBlog.
_Pune frana maestre, nu vezi ca circuli pe rosu, oi fi eu Pasarea cetii cu capul in nori, dar tot bag seama ca intreci masura. Ce legatura are Liga lui Mitica cu  Superblogul?
_ Pai are, ca-n tiganeala asta isi pierd obiectul muncii.
_ Care tiganeala maestre, trecusi la politici guvernamentale, cine-si pierde munca? la obiect,  fi mai coerent ca doar nu intrasi in opozitie sa freci toata ziua …la negru
_ Vorbeam de comisii, ca n-ai ceata-n priviri… Vazusi pe PCNews, acolo injurii scatoalce vere intre concurenti, adevarati doctori in licente …de limbaj.
Bietii astia din fotbal raman fara paine. Cum sa mai judeci un fotbalist la comisie  pentru un scuipat sau o banala injuratura de mama. Ce sa-i mai zici lui Gigi Becali, dupa ce l-ai cittit pe Manubu, Julien sau ion? (cu i mic respectandu-i iscalitura)

2 comentarii:

  1. Ai haz sa stii. Pe bune ca ma enervasem rau de tot la un comentariu aruncat aiurea de ion (cu i mic). Nu trebuia sa il fac ca la usa cortului, dar probabil ca nu merita altfel. In rest, n-am ce sa-i fac lu nea Becali. Ai dreptate cand zici ca nu e tocmai bine sa te razboiesti la comentarii ca lin fotbal. O bere digitala pentru tine. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ma pricep la fotbal....te salut sa stii ca am trecut pe aici...

    RăspundețiȘtergere