luni, 8 februarie 2016

Alerta devreme



Cum te poţi înşela! Citeam azi din ce în ce mai îngrozit pe internet o ştire în josul unei hărţi ANM care făcea cunoscută instituirea de la ora 18 a unui cod galben de întuneric pe întreg teritoriul ţărişoarei, implicit al Europei, că nu se mai poate altfel. Înghiţeam cuvintele pe nerăsuflate fără să găsesc oarece explicaţii asupra fenomenului şi mă gândeam că ăştia de la ANM, rămaşi ai lui Ponta, nu voiau să sperie lumea şi nici să strice somnul preşedintelui. Ne lasău să trăim pe viu apocalipsa în ciuda premierului Cioloş care n-o prevăzuse cu toată tehnocraţia lui.


Ce refugiaţi islamişti!? Ce pericol al terorismului!?... Citisem tot în această dimineaţa, ceva mai înainte, un articol al lui TRU vis-a-vis de doamna Merkel care a bătut la poarta iadului şi ăia de-acolo se pare chiar au primit-o şi iată că nu se întorcea de-acolo cu mâna goală. După convorbirile oficiale, printr-un referendum, populaţia globală a iadului a fost de acord cu un împrumut de smoală topită, şi când dacă nu noaptea, trebuia covăsită la suprafaţa planetei?

Deja BOR-ul după alerta ANML, s-a mişcat cel mai iute şi în câteva minute a anunţat pentru următoarele nopţi slujbe romantice cu lumânări parfumate, pregătite pentru Valentines day

Drace, aici trebuie să fie mâna ruşilor, au un plan, iar şi-au băgat coada peste americani!

Mă uit să văd cât de serioasă e agenţia de ştiri şi-mi răsare-n priviri frontispiciu Times New Roman.

Fire-aţi ai dracu de golani! La ospiciu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu