luni, 9 octombrie 2017

Mândrie şi judecată. Simona Halep

M


Simona a ajuns în ţară. Nu s-a dus pe Coasta de Azur, în California, sau direct la Brisbane să se odihnească înaintea Turneului campioanelor, ci a vrut să împărtăşească marea ei bucurie cu noi românii, chiar în ziua când WTA-ul a dat publicităţii clasamentul oficial, cel care o aşează în pagină de istorie pe fata noastră de la malul mării ce şi-a împlinit visul.
Am însoţit-o în visul ei, mi-am pus speranţe mizând în gândurile mele că nu voi avea parte de încă o dezamăgire, lângă celelalte multe care ne agresează de la o vreme
A fost întrebată la coborârea din avion ce mesaj de felicitare a emoţionat-o mai mult dintre miile de mesaje ce au curs după victoria cu Ostapenko. Nu a stat prea mult pe gânduri, cu modestia care-i este specifică a răspuns că a fost încântată de mesajul primit de la Serena cea care domină încă, de la distanţă, regatul tenisului. Trebuie să fi un mare sportiv şi un caracter deosebit să rosteştI în ziua încoronării tale. „Serena nu e doar cea mai bună jucătoare de tenis din lume, ci și un om bun!”
Şi tu Simona eşti o mare jucătoare şi un om bun! Suntem mândri de tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu