vineri, 5 ianuarie 2018

2% pentru Alexandru

Pagina din Blogul lui Alexandru  https://alexandruflorescu.blogspot.ro/2018/01/2-pentru-alexandru.html
Din ce se aude prin curtea guvernului, se pare că anul acesta ar fi ultimul în care Alexandru ne-ar mai putea strânge în jurul unei cauze. Dacă acum ceva timp încă mai credeam că societatea va da o mână de ajutor pentru includerea copiilor/ adolescenţilor/ adulţilor/ autişti în lumea reală, cu bune şi cu rele, dar lângă toţi ceilalţi, începând de anul viitor se pare că nu va mai fi posibil.
Nu ne-am pierdut optimismul, departe de noi astfel de gânduri, dar am înţeles că trebuie să căutăm singuri soluţii, aşa cum am făcut-o în mare parte şi până acum.

Alexandru a grăbit ritmul, a păşit în adolescenţă mai repede decât ne aşteptam. Altele-s problemele acum, dar continuăm terapiile, facem progrese, unele micuţe altele spectaculoase şi vom căuta în continuare soluţii.
Ca şi în anii trecuţi vă invităm să ne fiţi alături prin acei 2% din impozitul pe salariu aferent anului 2017. Declaraţia de susţinere o găsiţi aici cu datele lui alexandru completate deja:


Vă mulţumesc în numele lui Alexandru, părinţii !

PS: formularul trebuie completat cu datele personale si semnat. Pana la data de 25 mai 2018 trebuie depus la Administratia Financiara din raza domiciliului.
De asemenea, formularul completat se poate trimite catre noi sau se poate scana si transmite pe oricare din adresele de e-mail: cristina.florescu.iw@gmail.com sau laurentiu.florescu@yahoo.com. Le vom depune noi!
i

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu