miercuri, 5 octombrie 2011

Marfă de marfă. Socoteli potrivite.


Sponsor: real,- Hypermarket Romania
Nume proba: American Tourister

1. Scrie un post pe blogul tau pornind de la tema: Pleci in concediu si ai nevoie de valize noi. Ce asteptari ai de la geanta ta de calatorie? Fie ca e vorba despre o geanta mica de voiaj, un rucsac sau un troller, American Tourister e gata de drum. Pe care-l alegi, in functie de nevoile tale, si unde vrei sa te plimbi? 
Concediul de anul ăsta, cinci zile, am fost pelerin în Moldova şi Bucovina cu toată familia. Un vis împlinit. Voroneţ, Moldoviţa, Putna, Mânăstirea Humorului. Mânăstirea Neamţ, Văratec, Agapia firişoare de nisip scăpate în cochilia timpului, devenite perle şi purtate cu fală în şirag, de mândre domniţe, la baza gâtului, sau mai adânc, deasupra sânilor, în văzul pofticios şi hulpav al lumii şi memoria neamului.

        Singurul moment neplăcut, când trebuia să înoptăm la diferitele pensiuni, a fost descărcatul şi căratul bagajelor. Un munte de genţi şi sacoşe, năruit otova în jurul maşinii. Eu cui să-i zic: „Harasho! Zdravstvuite, tavarisci! Ia toje bagajist!”, că eram singurul în putere prin preajmă.(Nu-l punem la socoteală şi pe Puiu...)

            Când am văzut oferta de la real,-Hypermarket Romania, ce mi-am zis: „N-am cum să ratez momentul! American Tourister, cu roţi ataşate, e special pentru mine”. Colecţia din gama premium, comercializată în exclusivitate în reţeaua celor 25 de magazine din ţară, este formată din 8 produse, incluzând trolere, geantă de călătorie, geantă pilot, geantă mică de voiaj, rucsaci şi geantă pentru cosmetice. Mi se potriveşte ca o mănuşă, iar reducere de 60% în cadrul noii campanii de loializare dezvoltată de la real, tocmai s-a gândit la buzunarul meu.

       La anul, mă pregătesc de-acum să fac în concediu turul Europei cu maşina. Dacă tot e criză, sunt preţuri mici, da, nu poţi pleca de-a valma, nu-i aşa, cu paporniţa în portbagaj, că nu se cade. Altfel te vede lumea echipat cu American Tourister când cobori din Duster şi intri într-un mic hotel de două trei stele la Spoleto şi-apoi cobori în restaurant să mănânci o farfurie de paste al ragu sau o pizza tradiţională.

Deci, am, ca să rezum, la orizont ţinta. Douăzeci şi două de săptămâni, cât ţine campania începută pe 15 septembrie, e timp berechet să organizez vânătoarea, să-mi fac echipă cu familia, să instruiesc gonacii, să m-aprovizionez cu muniţie potrivită. Important, să nu uit, e să ţin de regulament. Ăştia cu supermarketurile de la real nu fac nimic anapoda, nu scot la bătaie marfă de calitate aşa degeaba, de undeva trebuie să iasă „un ce profit”.  Va trebui să-i mai citesc o dată regulamentul nevesti-mii, că ea e mai puţin disciplinată la cumpărături.

Ioneluţo, te rog mult scumpeţe, de azi încolo două luni de zile toate drumurile tale merg la real. Musai să adunăm, de mai multe ori, ăle 20 de puncte.

– Păi ce-am înebunit! Iar ai pus botu la Becali, auzişi că se-ntoarce-n Ghencea cu tiki-taka, ce-ţi dă ţie gratis brânza de la oile lui!?...  S-a-ntors şi Copos în Giuleşti şi oricum nu-i cioban, e băiat fin şi-l  are şi pe Răzvănel, ştii că sunt fidelă, din tată-n fiu, să-i dea Dumnezeu sănătate lui Mirciulică!...

– Stai dragă nu te-aprinde, că fotbalul a intrat pe mâini bune la DNA. N-ai înţeles, de cumpărături vorbeam. De la real cumpărăm punctele, nu de la arbitri! Toate cumpărăturile de acum înainte să le faci de la hipermarket real. La 40 de lei produse achiziţionate ţi se dă bonus un punct, la 80, două şi aşa mai departe. Strângi pe cardul special 20 de puncte bonus şi ai voie să cumperi un produs AmericanTourister cu reducere 60%. Ăia 60% economisiţi îi duci la bancă, dacă vrei să-ţi arăt Europa la vară!

Bună treabă făcui cu Ioneluţa, n-am nici o grijă, American Tourister, sosim!Post scriptum: Am pipăit genţile, marfă de marfă, material bun, solid, să te ţină o viaţă.Am luat şi primele 5 puncte bonus de la casă, le-am lipit deja pe cardul special.


Cât o costa taxa pe autostradă, vignetele, în Ungaria, Austria, Elveţia, Franţa, Italia, Slovenia, cât o costa benzina?...


Nota; Materialul este publicat in cadrul Etapei a II-a Superblog.
http://www.real-hypermarket.ro/american-tourister/

Punctaj obtinut 87 puncte

3 comentarii:

 1. Succes în continuare.
  Mi-aş dori o Cubă, sincer să fiu, până la urmă tot ajung în ţara lui Fidel...

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu m-am gandit! Treceam si Cuba in intinerar, dar ar fi trebuit sa trec Atlanticul inot si am un rau de mare infinit... si-un rau de tot, ceva mai mic la buzunar

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca tot ai atat de multe piese la gama de bagaje American Tourister iar familia e numeroasa, cer cu inversunare si cu dreptul primului nascut geanta pentru cosmetice.

  RăspundețiȘtergere

Ma intereseaza comentariile ,fie si rautacioase