vineri, 14 octombrie 2011

Rege în Republică

Sponsor: ASUS
Nume proba: Republic of Gamers 
Enunt
proba:
Gama Republic of Gamers este o marcă exclusivă a celor mai bune din cele mai bune produse. ROG oferă cele mai tari soluții de inginerie hardware, cea mai ridicată performanță și cele mai inovatoare idei. Un produs ROG este capabil să te facă mândru acasă, în timpul unei partide de gaming cu cel mai recent joc, într-un LAN Party cu prietenii sau în experimente overclocking, adică atunci când ai mai mare nevoie să arăți că poți să scoți si ultimul strop de performanță din sistemul tău. Dar seria ROG (Republic of Gamers) nu se limitează doar la plăci de bază sau video. Laptopurile gaming sunt bestii gaming portabile veritabile, iar perficericele de gaming, mouși gaming și căști audio sunt special create pentru a completa perfect arsenalul tău.



Când am ajuns la baza muntelui pe al cărui vârf se zăreau zidurile cetăţii, la ce-or fi mai trebuit şi ziduri, un ins de la SuperBlog mi-a zis: “Băiete, cucereşte-o! Acolo e Republica Gamerilor” şi mi-a oferit o pereche de ochelari Nvidia 3D Vision dispărând în ceaţă. De fapt nu era ceaţă, se înserase de-a binelea. Ce să fac cu ei?
Eram străin şi singur în noaptea ce se rostogolise de pe povârnişul muntelui, acoperindu-mă. N-am decât să aştept dimineaţa şi mi-am scos din rucsac, sacul de dormit. Când să adorm, am auzit un zgomot ca nişte vreascuri rupte, doar că ecoul s-a amplificat în mintea mea de parcă se rupea pământul. Ce să mă fac acum când vine ursul?... şi m-am rugat, şi ruga mi-a răspuns:
“Puneţi ochelarii Nvidia 3D Vision şi citeşte instrucţiunile!” Şi i-am pus. Literele roşi îmi jucau în faţa ochilor, dar am reuşit să le citesc: “Eşti jucător, controlează-ţi personajul, creşte-i puterea, dezvoltă-i abilităţile, dar în primul rând cumpără-i un laptop de la ASUS din Seria ROG eventual ASUS ROG G74 Gaming Notebook.
E cel mai bun.
Mi-am cumpărat laptopul, am ucis monştri, am escaladat muntele, am cucerit cetatea, sunt un fel de rege în Republică.



Postat in cadrul Etapei a VI-a SuperBLOG

3 comentarii: