vineri, 19 septembrie 2014

Kilturi si kilturi

          Referendumul din Scoţia mi-a confirmat cǎ bolile planetei nu sunt incurabile. A fost rezolvatǎ problema kilturilor, dupa ce ieri votul popular a ales cǎ în continuare trebuie sǎ se poarte sub fustanelǎ, lenjerie intimǎ (monogramatǎ sau nu) de preferinţǎ “La Senza”, faimoasa marcǎ oferind, 15% reducere.
          S-a dovedit cǎ electoratul ieșit la vot masiv, a izbutit sǎ estompeze minţile infierbântate și pǎnǎ la urmǎ a rǎspuns “Nu!”. Judecata a pǎstrat normele igienice corecte pentru poporul scoţian.

          La noi, armatele PSD și-au pǎrǎsit cazematele si bat câmpii cu antenele prin coclauri, sǎ lǎmureascǎ poporul cǎ premierul e viitorul președinte, din primul scrutin, doctorul plin de lauri, ofiţerul lor filistin. Moise Guran cu Turcescu, Rareș Bogdan și toţi ǎia de la B1, au descoperit cǎ pe dedesubt ofiţerul e gol. Sub fustanelǎ n-are nimic și e pericol de salmonelǎ și tiriplic
          Vicepremierul Dragnea a sǎrit ca ars:

          – Povești cretinești! E acoperit!... Sunteţi idioiţi! A fost cu mine! Concret, tocmai și-a cumpǎrat un set de chiloţi, chinezești…
Ii veneau bine.
Plai balai – pamflete politice

Un comentariu:

  1. Remus Eduard Ştefan păi şi dacă zicea cimpoierul DA, care era baiul? dar n-a zis, domne, că i-a fost frică! d-aia n-a zis! acu' mă gândesc că dacă scoţianu' a zis că tot mai bine cu Regatul, tot aşa o să zică şi maghiarul: că cu Regatul! trăiască Moldova, pământ rusofil!

    RăspundețiȘtergere