marți, 10 august 2010

Nu e Povestea porcului - partea II-a

                   Nu ştiu dacă în continuarea de azi să-l plasez pe Piţi între personajele pozitive din Povestea porcului.

                   N-o fi el vre-un Făt Frumos, dar nici Păcală şi sigur nici Păcălitul. Căci la şcoala de meserii a vieţii la câteva materii pe care s-a bazat, Piţi a căpătat fără îndoială expertiză şi titlu de Doctor. Zarurile şi fotbalul l-au făcut dandy al juveţilor şi nu numai. Si dacă mai punem la socoteală, cât de trendy cade costumul pe el de zici că e decupat din revistă, şi morga aia scrobită de lord, mai că-ţi vine să crezi că prin vine îi curge sângele roş-albastru de viţă nobilă, al Stelei de mult apuse. Sânge adevărat, cu cepul ştemuit direct la sursă.
                    Şi-atunci cum să nu-i pretindă garanţie la contract, drepturile cuvenite din moştenire, ciobanului latifundiar?... (DEX/ Latifundiar _ adică Gigi şi-a lăţit fundul pe numele şi proprietăţile sacre ale Stelei!).
                    Cât crede el cu verii lui c-o să-şi mai pască oile pe terenurile armatei, că deja sunt pârloagă!
                    Din păcate Steaua, ce păruse de două luni sub comanda lui Piţi, că-şi va regăsi traiectoria, o ia în jos, n-are altă cale.
                    Un timp, Becali va mai behăi singur pe ecranele mogulilor. Se vor plictisi şi mogulii.

                Cu ultimii Euro, adunaţi într-un apropiat-târziu, din marea sacrificare a mieilor, îşi va cumpăra televiziune proprie, probabil OTV-ul lui Dan Diaconescu atunci când acesta va părăsi campania prezidenţială, înşelând poporul, şi înşelând-o şi pe Elodia cu Mititica.
                  Sfătuit de Vadim, într-o inspiraţie maximă, va transforma OTV-ul în televiziunea copiilor, şi 24 de ore va depăna pe ecran, nu Povestea porcului ci, inegalabila Poveste a oierului cu stea în frunte.

Si-am încălecat pe-o şa roasă de cal şi-am adus povestea la mal
Şi-am răsucit firul de lână ca artiştii, să se bucure o săptămână, toţi microbiştii. E drept că am răsucit şi jungherul, dar a meritat-o oierul!...

Foto:httpwww.all-news.rofilesimagesmedium2900.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu