sâmbătă, 11 decembrie 2010

SuperBlog. Premierea.

Aseara la SuperBlog s-au impartit premiile. Atmosfera in lipsa marilor combatanti, Julien, Ion a fost destinsa, iar cutitele Tomas cu care ne-a gratulat Realul au confirmat principiul ca daca vrei pace, musai trebuie sa-i inarmezi pe "adversitari". "...Tari" au fost organizatorii, nu e o greseala ca i-am legat de combatanti... Asa ca nu s-a discutat prea mult despre jurizare, punctul sensibil al editiei curente.
Deocamdata o singura poza de la premiere:




Seara a inceput cu prezentarile scurte ale fiecarui concurent  in ordinea clasamentului, deci cu Manubv, Ghidusii si …Cufarul cu vise.
Lexa,  Ana Vasilescu, precum si multi altii din provincie nu s-au incumetat sa infrunte amenintarea iernii.
La Julien Tanase, dupa intaia strigare, chiar daca organizatorii erau anuntati ca nu ajunge, toti din sala am asteptat surpriza. A ratat marele efect jurnalistul de investigatie.
Au urmat sponsorii, n-o sa-i enumar decat pe cei care au lipsit: TAROM-ul,Toyota si Tara Fashion (tare fascinat as fi fost sa intreb de ce m-a depunctat la "Funza de feriga"). In general discursul lor a fost OK potrivind cuvinte frumoase la adresa concurentilor clasati pe ultimele locuri, adevaratii castigatori pentru ca si-au invins tentatia de a parasi competitia. Au fost si incercari timide de justificare a subiectivismului unor notari controversate, puse pe seama numarului de postari  ce trebuiau evaluate, orelor tarzii din noapte cand si cantarul poate deveni lunatec…
Misiunea cea mai simpla si-au marturisit-o partenerii. Cat despre organizatori ei si-au purtat cu decenta crucea pana la final si, m-am uitat atent erau pregatiti sa mai primeasca ceva oale sparte in cap pana la expedierea vouchere-lor
La premii clasamentul s-a rasturnat si cei din urma s-au vazut pe culmi, primii.
Diploma, pungile cu daruri, strangerea de mana, si poza pentru istoria SuperBlog ce va sa fie scrisa.
In discutiile libere, catre sfarsit s-au oferit sugestii, prajituri, cafele, sucuri si alte comestibile de larg si civilizat consum.
O socializare luminoasa in care au stralucit vedetele, blitz-urile, aparatele de filmat si a lipsit scandalul.
Nu puteam sa le avem pe toate.

13 comentarii:

  1. :) Recunosc 4 persoane in poza: pe Claudia si doamna Mirela (real-, Hypermarket), pe Manuel si pe Bogdan.

    Imi pare rau ca nu am avut posibilitatea de a fi prezenta, mi-ar fi placut sa-i cunosc pe ceilalti bloggeri si bineinteles, restul echipei organizatoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fac o rectificare: am mai descoperit 2 fete cunoscute: domnisoara Ana de la Azerty si langa... sa fie Anemona de la Ghidusii.ro?

    RăspundețiȘtergere
  3. Si inca o persoana (pana la urma ii identific pe toti): Iulia HazLii, langa Manuel! Am sau nu dreptate?

    RăspundețiȘtergere
  4. Da ai dreptate, Grupul era mai mare, dar eu nu l-am prins intreg.Vor aparea desigur alte poze curand

    RăspundețiȘtergere
  5. Fain asa. Eu nu prea recunosc pe nimeni din poza, dar e ok. :P Realul a venit cu cutite la o intalnire pasnica? :P

    RăspundețiȘtergere
  6. O idee excelenta, initial a vrut sa le dea la sfarsit ,dar pana la urma a prins curaj

    RăspundețiȘtergere
  7. Fain ca s-au gandit sa premieze concurentii cu cutite Thomas. Foarte fain. Am o banuiala ca doar pe cei prezenti i-au cadorisit. Asa ca acuma o sa asteptam impresii si poze din bucatarie :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare rau ca nu am participat. Ne povestesti mai multe, te rog?

    RăspundețiȘtergere
  9. Punga cu daruri? What is that supposed to mean? Hmmmm :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc ca ai scris despre eveniment. Eu astept sa vina linkul cu pozele si voi scrie si eu un articol. Pot sa spun ca ai parte de exclusivitate: prima poza cu mine de la gala de premiere o am de la articolul acesta. Bine ca ne-am cunoscut in persoana mai multi oameni. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Mihai s-au dat pungi in care erau caledare, brelocuri, carnetele de notite, cana Swissplan, revista connect, mousepad si un ruscac pt laptop. Plus cutite, bineinteles. Eu am mai primti si o macheta de avion.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si oare doar la cei prezenti s-a dat asa ceva? Cei care nu au ajuns la Bucuresti nu vor primi oare? :-S

    RăspundețiȘtergere