marți, 19 iunie 2012

Şobolanii şi magneţii de pe frigider


Ponta, Crin şi ăla micu al lui Felix Este ştiut că magneţii, fie şi ornamentali(darmite ăia cu priză la public!?), lipiţi pe un aparat în priză cresc consumul electric şi sporesc forţa electromagnetică în câmpul respectiv. Nu te joci cu forţele naturii şi energia. Iar figurile celor trei, dau bine la electorat, chit că studiul de faţă era pe şobolani tot electoratul era vizat cu bătaie mai lungă.
Scopul studiului era de a se demonstra cât sunt de afectate alimentele de radiaţiile electromagnetice. Pe perioada experimentului, partea romănă reprezentată de ministrul culturii Mircea Diaconu, sindicalistul ăla de la învăţământ înscăunat temporar după zbangul lui Mang şi Andrei Marga de la externe. Toţi trei au cerut o legătură directă pentru dezbateri şi interviuri cu studiourile Antena 3.
Americanii în schimb, s-au mulţumit cu o plasmă pe care să prindă Dolce, ca să poată urmării Campionatul european de fotbal simultan cu reacţiile şobolanilor.
 Surprinzător, după terminarea studiilor clinice riguroase(secvenţa asta a cercetării s-a facut în America în laboratoarele de la NASA), şobolanii care au consumat alimente iradiate de magneţiau avut cu 87% indicele cancerigen mai crescut decât celălalt grup, de la dreapta, cu găurile din caşcaval neumplute cu radiaţii magnetice şi pe deasupra perspectiva Dolce molipsindu-i la mişcare şi încingând şi ei o partidă de fotbal cu cocoloaşe de hârtie.
La dezbaterile analiştilor de după eveniment concluziile au fost de o diversitate pragmatică. Unii observatori cât se poate de neutri, au remarcat că după ce consumau raţia de caşcaval, şobolanii de pe partea  stânga se uitau pe sticlă la Dana Grecu şi cădeau în extaz. Nici nu apucau să vină Gâdea că se blegeau de tot. Îi nerozise obezidatea şi caşcavalul atacat cu magneţi.
În plus, Cârstoiu susţine că a aflat pe surse că într-o seară, înainte să plece la Viena, Ponta a trecut pe-acolo, aducându-şi şi lucrarea de doctorat să o ştie în siguranţă. Umblau ăia-i lui Ungureanu trimişi de Băsescu să o plagieze. În grabă, ca să nu piardă avionul, a scăpat pe jos cele peste 600 de file. Le-a lăsat şobolanilor. Mai bine decât în mâna duşmanilor! Obezii s-au apucat să le ronţăie, alt gust, nu era caşcaval original, erau pline paginile de E-uri, dar le-au mâncat fireşte. Cei din dreapta, sportivii, au făcut din ele cocoloaşe de hârtiei şi au jucat fotbal american. Acolo a descoperit mai târziu câteva pagini Robert Turcescu şi le-a  vânturat la el în emisiunea Sub semnul întrebării.
I s-a cerut şi părerea lui Crin asupra rezultatului experimentului. Citise înainte, în engleză toate procedurile. Cine ştie, cunoaşte! După părerea lui autorizată de votul majoritar, nu s-au respectat toate procedurile ca să fie relevante concluziile.
“Şoboloanii ar fi trebuit închişi în frigider. Abia atunci rezultatele puteau fi definitive.”
 Aşa că în buna tradiţie, a cerut suspendarea preşedintelui responsabil, şi pentru plagiatul lui Ponta, şi pentru papionul lui Patapievici, şi pentru geniul diplomatic al lui Andrei Marga.
Să ne vedem la referendum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ma intereseaza comentariile ,fie si rautacioase