vineri, 23 noiembrie 2012

Ceragem, poem nu reclamă.




            
          De un timp nu prea îndelungat, merg la Ceragem. Azi am urcat în patul MB 1101. Senzaţiile au fost multiple, dar starea a fost una de început de lume, sau de poveste când n-ai cum ştii unde ai să ajungi.
          M-am pus la dispoziţia maestrului ca un bulgăre de humă albastră ruptă din cer şi, maestrul a început să rostogolească focul rotund din piatra de jad, înmuind oasele, încolonându-le potrivit şi modelându-le poate chiar mai bine decât la prima încercare.
          Am înotat în adâncul apei pe fundul mării, am zburat cu aripile deschise ca vulturul către piscul muntelui, ascultând muzica sferelor ce intra în mine. Sunt sigur că dacă aş fi fost femeie, mângăierea maestrului ar fi fost mult mai lină şi mai prelungă. Dar şi aşa durerea era plăcută. Fără dureri, nu ai măsura plăcerii.
          Când s-a sfărşit povestea, în drumul de întoarcere, m-am gândit să scriu un poem. Am deschis uşa, am intrat în casă şi am dat drumul la televizor. O lumină murdară se scurgea din imagini.
          N-am mai scris poemul. O voi face cândva. Îl am în mine.
Pitesti.23.11.2012.

2 comentarii:

  1. Despre pret nu vreti sa scrieti nici un "poem"???Nu observati ce ac.soc.vinde de 8-9ori mai scump decat pretul de achizitie??Au gasit "fraerii"in RO!Cititi ca "moldovenii"aduc din Germania cu 1500E,va dati seama cu cat il cumpara de acolo?si ce venituri au nemtii!!Nu mai discut de alte firme cu cat vand,sa nu le fac publicitate!

    RăspundețiȘtergere
  2. moldovenii aduc din germania fie paturi folosite, fie contrafacute istetule.ia de la ei daca ai incredere.

    RăspundețiȘtergere