sâmbătă, 22 iunie 2013

Starea naţiunii şi sportul



          Se pare că susţinerea pentru Simona Halep pe blogul meu a fost benefică. Fata asta de 22 de ani, s-a luat în serios şi mă obligă să scriu mereu despre ea riscând să transform Pasărea ceţii într-un jurnalier al succeselor sportive. Iar a câştigat un turneu, de data asta pe iarbă, în Olanda la Hertogenbosch, legând zece victorii la rând fără înfrângere. Dacă ar uita să mai piardă, să rămâna amnezică încă vreo opt partide, vă dati seama că am avea o noua regină, româncă sadea, s-o încoronăm la Wimbledon?

          Zilele trecute şi scrima, prin Ana Maria Brânză şi Tiberiu Dolniceanu, ne-a asaltat cu veşti bune relaxand cursul aurului pe culuoarele băncii naţionale.

          Până şi şefii serviciilor, ăl de la CIA, după ce cu o zi înainte seful serviciilor moscovite, au venit separat la Bucureşti să studieze indeaproape fenomenul. Să nu uităm că toate aste se însumau, după ce Becali şi-a oferit gratuit serviciile de ghid lui Mitică Dragomir şi lui Mircea Sandu la mititica, contribuind decisiv la starea de bine şi confort al neamului. De atâtea veşti bune să nu uităm în ce ţară trăim, Doamne feri!... şi să întrăm în normalitate!

          Au plecat liniştiţi, după ce au dat roată cu privirea. Fenechiu tocmai antamase binevoitor CFR-ul unui specialist în vânzari de fier vechi. Iar primarele capitalei, doctorul, însoţit de premier se scărpinau în urechi cu un cancioc cu mortar, susţinând că inaugurează un spital.

          Şi-au luat la revedere de la Preşedinte.

          – Cu sau fără Steaua, aveţi potenţial, a zis americanul, onest.

          – Dacă nu e Steaua, e Zenit mai la est. Am vorbit cu Varanul...

2 comentarii:

  1. Hertogenbosch este in Olanda nu in Anglia. In rest sa dea Dumnezeu sa ramana 'amnezica', cel putin pt. urmatoarele 8 partied.

    RăspundețiȘtergere