vineri, 10 mai 2019

La un pas de trofeu





Ar trebui să încep să scriu acum, la 1-1, cronica meciului, pentru că simt ce va să se întâmple. Şansa nu a ţinut în setul doi cu Simona, liniile terenului şi fileul, chiar şi rama rachetei lui Bencic, parcă ar fi fost fabricate în Elveţia!
Ce nu s-a văzut la televizor, în pauza dinainte de setul decisiv, un băiat de mingii trimis de bătrânul Ţiriac(La mulţi ani bătrâne!) profitând de neatenţia Melindei, i-a subtilizat racheta, înlocuind-o cu una fabricată la Reghin. Abia când scorul ajunsese la 3-0, sau 4-0, nu-mi dau seama acum bine, a observat că nu mai avea racheta ei în mână şi l-a chemat pe tat’su, să-l certe, printre lacrimi, pentru lipsa lui de vigilenţă. Ce a urmat? Un 6-0 sec (Grasă de Cotnar(!)…). Să se bucure şi Ţiri că-i ajung banii acasă măcar, dacă tot e obligat să-i dea şi n-are încotro.
În seara asta e risc major la Madrid ca românii(bravo lor de spectatori!), să termine toată şampania din Spania. Lăsând gluma la o parte, să ne bucurăm că avem o jucătoare atât de mare, indiferent care va fi rezultatul de mâine! Felicitări Simona! Mai e un pas.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu