vineri, 7 februarie 2014

Reconversie liberalǎ



                                   Gluehbirne-Kunst-Koerper

          PSD-ul agitat de stǎruinţa premierului de a lovi tot timpul cu bâta în baltǎ, doar-doar se vor face valuri și va fi rǎsturnatǎ barca marinarului, pare o apǎ murdarǎ, flǎmândǎ, pregǎtititǎ sǎ înghitǎ topirea zǎpezilor și rǎmǎșiţele liberalilor, ca sǎ se nǎpusteascǎ apoi umflatǎ peste ţarǎ, peste gospodǎriile și grǎdinile oamenilor, care, în întâmpinarea codului roșu și-au instalat în podurile caselor televizoarele și așteaptǎ sǎ pice din cer Smurdul lui Arafat, cu pâine

          Ce fac liberalii? Cicǎ ar vrea sǎ intre la guvernare, de mâine. Cumva repoziţionaţi. Și în loc de saci de nisip, sǎ-și întǎreascǎ malurile la guvern cu bolovani mai bǎrbaţi.(Vezi propunerile de miniștrii)

          Și cosideraţiile ar putea continua.  

          L-am ascultat pe Antonel, viitor președinte abordând o problemǎ spinoasǎ, liberalismul, rǎspunzându-i lui Pontonel înainte sǎ plece  în carnaval la Soci, la întrebarea cine mai e liberal azi?

          Da noi ce suntem, costoboci? Liberalismul însemnǎ a înţelege lumea în care trǎim. Individul sǎ fie mai presus de lege!... Cine seamǎnǎ vânt culege… Mai presus, cǎ altfel murim Mitici. Noi nu vrem baroni ci lideri politici.


          Și presei din spate, care se tot vânzolea în salǎ, cu voce tare, i-a ars din capul mesei cu mânie liberalǎ, o ghiulea peste bot.

          Mǎ bǎieţi, aici nu suntem într-o autogarǎ la Madrid, noi facem un proiect solid pentru ţarǎ! Ieșiţi sau tǎceţi!

Acesta e doar un pamflet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu