miercuri, 29 iunie 2016

Cheia schimbării perspectiveiO ploaie liniştită ca o binecuvântare a mângâiat spre ziuă pământul. Iarba s-a înviorat, frunzele şi-au spălat spuza caniculei pe feţele ofilite, păsările şi-au început sporovăiala domestică în Grădina Maicii Domnului. Parcă dintr-o dată s-au şters toate încordările fără rost ale lumii.

S-au pornit clopotele de la biserică. E atâta sete de Dumnezu şi de viaţă în sunetul acela ce se sparge în valuri fără margini, înainte şi înapoi. Îngerii din cer şi oamenii pe pământ îşi privesc în oglindă sufletele pereche ca pe nişte posibile suflete noi.Zice bunul meu prieten Aurel Sibiceanu citându-l pe Apostolul Pavel azi pe facebook.

„Ci Dumnezeu şi-a ales pe cele nebune ale lumii, ca să le ruşineze pe cele înţelepte; Dumnezeu şi-a ales pe cele slabe ale lumii, ca să le ruşineze pe cele tari;”

Abia acum înţeleg de ce a plecat naţionala de fotbal a României acasa urmată de Anglia, Croaţia, Spania şi-l înţeleg şi pe Apostolul Burleanu de la Federaţie de ce e mândru că naţionala noastră a ieşit prima din competiţie  ca să le ruşineze pe toate, şi pe cele slabe, dar şi pe cele tari!…

Un comentariu:

Ma intereseaza comentariile ,fie si rautacioase