sâmbătă, 18 iunie 2016

Licitaţie cu arginturi



Mi-aş dori ca măcar unul dintre prietenii mei piteşteni sau de aiurea, să fie alături de mine azi când lansez Argintarium.

Se pare că cer prea mult, sau nepreţuitele mele arginturi nu se caută…
 Evenimentul aici. clic pe link

7 comentarii:

  1. Ion Vanghele Uneori oamenii ne sunt alaturi pastrandu-ne in inima lor. Pentru ca vorbele cu argintul lor ceresc se regasesc in sufletul cititorilor si in acela care ne sunt cu adevarat prieteni. Va felicit din inima ca ati scris. Acum lasati zeii sa hotarasca ce se intampla mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  2. De pe facebook. Daniela Toma astazi vor fi multi prieteni alaturi de dv., nu toti, nici n-ar avea cum; cu ceilalti ne vom intalni la Pitesti intr-o alta etapa preliminara a Campionatului national de poezie! fiti mai optimist, lucrurile frumoase se intampla atunci cand ne asteptam mai putin!

    RăspundețiȘtergere
  3. De pe facebook. Flori Neaga Numai cine nu te-a citit nu ştie câtă prospeţime şi originalitate au creaţiile tale, fie în proză, fie în versuri... Poate mai faci şi alte prezentări ale cărţii, spre toamnă, când revin în ţară! Multă baftă!

    RăspundețiȘtergere
  4. De pe facebook.Aurel Sibiceanu. Guştere, cu părere de rău, după cum ştii sunt foarte bolnav şi căldura asta s-ar putea să-mi vină de hac; poate numai mort voi fi crezut. Puţină răbdare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sibi-linicule! S-o crezi tu ca scapi asa de usor... Ai uitat ca trebuie sa sarbatorim suta? Ne vedem la Pitesti!

      Ștergere
  5. De pe facebook. George Terziu. Felicitari si succes!!!

    RăspundețiȘtergere