luni, 13 aprilie 2015

Lansare de carte.


            Postura în care te situezi atunci cand îti vine rândul sǎ lansezi o carte nouǎ, e dificilǎ și lipsitǎ de sens. Nu-i ca atunci când vopsești ouǎ și te cuprinde magia. Anunţi evenimentul și te trezești surprins cǎ magnetismul în jurul cǎrţii tale, nu e atât de intens. Nu funcţioneazǎ chimia la parametrii imaginaţi. Realizezi cǎ din biserica ta, în care ai fluierat de unul singur, nu se înghesuie nimeni sǎ ia luminǎ.
            Da ce te crezi Ionescule, matale, trimisul lui Dumnezeu? Ǎla care împarte lumina și stǎ cu credincioșii la taclale, ca un ateu? Ai scris și dumneata o amǎrâtǎ de carte despre Apocalipsǎ 2012, și te crezi vreun zmeu? Numeric, e ca în vremi de eclipsǎ… Câte stele pe cer, atâtea lipsǎ!
            Veniţi sǎ luaţi întuneric, ieftin și sigur, la Biblioteca Judeţeanǎ din cartea mea!
            N-are nici Dumnezeu și-n cartoteca din canǎ, nici înscris TVA.
            Sǎ ne vedem la lansare, miercuri 15 aprilie, ora 17, în Pitești, cu o lanternǎ la voi!

E o Direcţie 9! L-am invitat și pe Suciu. El are serviciul la Parlament. Nu știu dacǎ va fi prezent! Si editorii mei nu știu dacǎ vor ajunge Terziu...
Si prietenii Aurel Sibiceanu, Marian Barbu, Magda Grigore, Calin Vlasie, Dumitru Augustin Doman, Jean Dumitrascu, Simona Fusaru, Alora Albulescu, Claudia Duminica, Sergiu I Nicolaescu, Sergiu Rizescu, Mircea Barsila, Conita Lena, Cristina Onofre, Ilie Vodaian, Liliana Rus, Valentin Predescu, Gabriel Cazan, Florina Isache, Flori Badea, oare câţi vor gasi lanternele? Rǎmâne de vǎzut.

4 comentarii:

 1. George Terziu Multumim,este o carte cu adevarat interesanta.Astazi cand se scrie de multe ori doar din motive sentimental-personale.Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 2. Aurel Sibiceanu Ţine-mă la curent (380Kwolţi) cu lansarea de la piteşti
  31 de minute · Nu-mi mai place · 1

  Aurel Sibiceanu Dumnezeu pe terra ? Lovi-te-ar fericirea :)))
  30 de minute · Nu-mi mai place · 1

  RăspundețiȘtergere
 3. Stefan Teodor Cabel Felicitări!

  RăspundețiȘtergere
 4. Shanti Nilaya domnule, sa zic 'felicitari' cand 'matale' ti-ai pus aici sufletul pe tava, '...veniti de luati Lumina!' ar duce in derizoriu ceea ce simt si cunosc...O sa pun o imbratisare si voi distribui pt prietenii din Pitesti. Numai de bine sa auzim, apoi...
  1 oră · Îmi place

  RăspundețiȘtergere

Ma intereseaza comentariile ,fie si rautacioase