vineri, 19 mai 2017

Halep contra Halep



Halep contra Halep. Serialul de mare succes continuă. Simona Halep cu rezultate excelente de când a început sezonul pe zgură, pare setată să câştige toate meciurile. Singura ei adversară, de departe singura, este tor ea!
Şi aproape că reuşeşte din când în când să-şi mai ia câte un set, să-l ţină în priză pe Darren Cahill, să-l enerveze ca australianul să-şi facă treaba! Să nu ia banul degeaba, că banul e ochiul dracului şi se fac greu, să vadă omul că încă mai are de şlefuit diamantul!  Să nu creadă cangurul ăsta cu luciri blânde în ochi, meseriaşul vrăjitor că în principiu poate scoate campioni uşor, cum ar scoate pui  din  marsupiul lui.
A mai lucrat vreodată el cu un român? Ştie cât de sucită e mintea noastră? Că poţi muri de inimă albastră? Că uneori trebuie să descânţi de deochi, să-ţi scuipi în sân slugă, şi să te trezeşti că eşti stăpân, pe o glugă de coceni!...
Un halep e o unitate de măsură(0.69m= un cot de Alep) dar cu Darren alături e altă lucrare mult mai înaltă şi mult mai mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu