luni, 29 noiembrie 2010

Constelatii paralele

Numele galaxy(e) provine din greacă şi înseamnă lăptos, desigur pe filiera Căii Lactee. E un sistem cu masă, alcătuit dintr- o aglomeraţie de stele. Într-o galaxie numărul stelelor începe de la 10 milioane, ajungând la un bilion în galaxiile mari, toate orbitând în jurul unui centru de gravitaţie.
Tot 10 milioane, dar de data asta de produse din gama IT&C are la această oră şi magazinul online IT GALAXY, descoperit fără vre-un telescop spaţial Hubble, (plasat pe orbită undeva dincolo de atmosferă, pentru ca imaginile sa nu fie perturbate de turbulenţe terestre), ci mult mai simplu în blogosferă folosind instrumentele unchiului Google
Serch www.itgalaxi, si ţi se descoperă o minunăţie de magazin online ce-ţi oferă o parte însemnată a civilizaţiei si înaltei tehnologii terestre pe care o poţi atinge, te poţi bucura de ea la tine acasa după ce o cumperi, spre  deosebire  de civilizaţia astrală la care poţi privii lung prin telescoapele ultra sensibile, o poţi imagina, dar nu dispui de anii lumină necesari ca să o poti compatibiliza nevolnicelor noastre simţuri.
Să rămânem deci la it galaxy-ul deţinut de SC COBRA MEDIA SRL ce  ne poate implini maruntele noastre aspiraţii şi să lăsăm în plata Domnului astrala Fată Morgană, care ce e drept ne-a inspirit în demersul introductiv ce tocmai am isprăvit să-l săvârşim.
Şi ca sa intrăm cu deplinătate în miezul lucrurilor, să spunem încă de la început că trebuie sa fim pregatiţi să găsim aici asigurate servicii şi produse la cele mai înalte standarde şi cele mai mici preţuri din piaţă. Sa continuam cu AVANTAJ-ele, adica ai posibilitatea sa folosesti cardul Avantaj, cumpând acum şi plătind după treizeci de zile. Din 1 octombrie se poate plătii şi în rate.
Despre produse
O constelaţie întreagă de produse din generaţia tânără în plină formă şi vreau să fac precizarea, n-am zărit în jur nici o gaură negră care să pună în pericol major buzunarul clientului. Nu-i mai puţin adevărat că forţele de atracţie magnetică o dată intrat în sistmem, acţionează cu certitudine, miraculos din toate părţile,  dar rămâne libertatea deplină a alegerii individuale garantată de constituţie, şi aici intervine din când în când fluierul arbitrului, cavalerul în negru care e direct pe mână cu guvernatorul Băncii Naţionale şi te avertizează când simte că faultul asupra bugetului periclitează echilibrul. 
Vizitaţi site-ul cu incredere şi nu încercaţi să mituiţi arbitrul. Cu Isărescu nu ţine!

Un comentariu: