luni, 25 august 2014

Fenomenul Halep


           Se zice cǎ Fenomenul Schumann accelereazǎ curgerea timpului. Și alte fenomene, mai mult sau mai puţin știinţifice, ne stârnesc imaginarul.
          Lucru cert, conjuncţii astrale ne influienţeazǎ, vrem sau nu vrem, destinul. Nu e obligatoriu ca la fiecare conjuncţie de-asta sǎ avem premoniţii, dar la mine se întâmplǎ vǎ mǎrturisesc, atunci când scriu. Mǎ așez la birou, deschid laptopul și dupǎ ce depǎșesc faza întunecatǎ a facebook-ului, cu ochii închiși, simt cum așa de nicǎieri, din roata aia care se învârtește încep sǎ se insinuieze literele, ca niște cocori argintii care descriu pe boltǎ semne heraldice. În dimineaţa asta cocorii mei argintii au ţâșnit de sub faldurile unui nor Nimbus desenând pe cerul albastru un nume, Simona Halep.
          Începe US Open-ul și chiar în primul meci joacǎ Sânziana noastrǎ. Sper ca din racheta ei magicǎ ghemuleţul acela, ca un bulgǎre de luminǎ, sǎ deșire o poveste frumoasǎ.
          Astrele și-au fǎcut jocurile, i-au pus în parcurs tot ce putea fi mai greu pentru ca sǎrbǎtoarea la sfârșit, sǎ fie deplinǎ. Rǎmâne ca Simona sǎ deslușeascǎ în gândurile noastre de susţinere, izvorul de apǎ vie.
          Cer senin Simona! Sper sǎ fii luceafǎrul nostru de zi!
          P.S. Alaturarea din imagine nu are cum sǎ fie intamplǎtoare

Un comentariu: