joi, 28 august 2014

Tenis pe tancuri


        A auzit cineva de Florin Chivulete? Parcă să zic!... O emanaţie urât mirositoare trecută din zona sordidă a arbitrilor de fotbal, spre partea întunecată a presei în zona radio. Un neica nimeni, român de-ai noştrii. El încearcă să stropească rochia albă de mireasă pe care o poartă cu demnitate, simplitate şi decenţă Simona Halep, clătinând cu intenţie ligheanul de lături pentru hrana porcilor pariori, într-o emisiune de-a lui.
         Frustraţilor acelora, Chivulete le-a aruncat în ţarc o mină antipersoane, ideea că Simona ar fi cedat primul set în meciul inaugural de la USOpen pentru că ar fi fost implicată în nişte aranjamente cu bani negrii la pariuri.
         Măi handicapaţilor la minte, chivuleţi murdari, nu era suficient că un alt farsor, premierul nostru drag şi-a pus-o pe Simona la butonieră ca să-i fure like-urile aşa cum speră degeaba că ne va putea lua şi voturile? Lăsaţi-o să zboare liber măcar ea! A înflorit de nicăieri, bucuraţi-vă că în curăţenia ei, are mândria de a susţine că e româncă!
         Cât despre setul acela, se întâmplă mereu ca cineva să ne coboare cu picioarele pe pământ. Dumnezeu i-a arătat umilinţa. A avut străduinţa să înţeleagă şi a trecut cu bine peste încercare.
         Cred sincer că Simona e dintre cei aleşi!

 Mă opresc aici. O ştire îmi înnegurează gândurile.
         RUSIA A INVADAT UCRAINA! Se cere ajutor militar.
         Cel de Sus să ne apere de ruşi! Mă uitam azi-noapte la Sharapova într-un joc cu Dulgheru, o româncă ce a jucat perfect. Piti a reuşt să-i ia primul set, după care tancul rusesc…
         Mă opresc din nou. A apărut la televizor Dragnea cu ordonanţa primarilor pe tancurile lui Oprea şi ale lui Duşa, sub comanda premierului care asumă. Tancurile alea scârţâie din toate încheieturile. Pe când joncţiunea? că de comfruntare nu poate fi vorba? Oameni buni, să nu ne trezim prea târziu!

Un comentariu:

  1. Virgiliu Firescu Chivulete ăsta a fost ,parcă,un arbitru de footbal.S-a apucat şi de jurnalism?:)))

    RăspundețiȘtergere