miercuri, 6 octombrie 2010

Tehnologia Eyefinity şi Steaua lui Becali _ Etapa III-a Super Blog 2010



              Cu proba asta chiar că am dat-o de tot în bară. Am eu un prieten pe net, haisăfurămpepeni, şi dacă fur să zic pepeni, (măcar el vinde cărţi), eu unde-i vând, pepenii… la grădinar? Că ăia cu tehnologia Eyeifinity de la AMD sunt tobă de carte. L-am văzut pe Ionuţ Grigorescu, Marketing Managerul lor, tânăr serios, tehnic, la el nu merge cu-ntursături de frază. Vrea nene să-i zici de cea mai performantă placă grafică existentă în acest moment, Radeon HD5970, alcătuită din două nuclee grafice ATI HD5870 (fiecare cu câte 1 GB de memorie video GDDR5)
             HIS ATI Radeon HD5970 reprezintă vârful de lance al seriei HD5xxx şi dispune de tehnologii precum ATI Eyefinity, DirectX 11, ATI Avivo HD, ATI Stream şi ATI Crossfire X. Ufff!...
              “Eyefinity se referă la capabilitatea noilor serii de plăci grafice de la ATI de a rula cu mai mult de 2 monitoare, mai exact cu 3 sau 6 pentru o singură placă grafică, soluţie care este compatibilă şi cu jocurile din ziua de azi şi poate aduce utilizatorului o experienţă mult mai imersivă de gamplay sau o productivitate ridicată. Având mai mult de un monitor pe care afişăm informaţia lucrul poate fi mai uşor organizat, iar rezoluţia creşte exponenţial cu numarul de display-uri, drept rezulat productivitate sporeşte”.
                 Abia acum am înteles. Păi daca ai trei monitoare şi rulezi meciul Steaua cu Napoli când pumnul lui Kapetanos pleacă cu viteza în primul monitor, schimbi unghiul de vedere din nucleul graphic şi ai în monitorul din centru o blondă superbă ce-ţi face discret semnul cu degetul mijlociu.
                  Iar când la sfârşit timpul se lungeşte dincolo de spaţiu îl scoţi din cadru pe portarul Tătăruşanu şi pe monitorul al treilea tai imaginea halucinantă cu spectatorii în jurul arbitrului şi-l urci direct în avion. Cumpăraţi fraţilor tehnologia Eyefinity, are atâtea posibilităţi! Nea Gigi, ia şi mata una, că-ţi ajută să ţii socoteala la antrenori !

Participa la SuperBlog Etapa III_a

Nota: Postarea a fost notata cu 87 puncte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu