vineri, 8 octombrie 2010

Vis alb. EtapaVI _SuperBlog _ Revolutia sunetului

http://ro.asus.com/product.aspx?P_ID=K4CilKIeY6JXcUHs
          Numai clapele pianului dau lumină sunetului pur, iar imaginea clară de fermitate şi rigoare, descătuşează spiritul liber al artistului. Designerul s-a intrecut pe sine, chiar dacă poartă numele de-acum celebrului David Lewis. A adoptat o linie perfect aerodinamică ce a împrumutat parcă ceva din alunecarea pe valuri a unui surf, dar şi din simplitate dezarmantă a geometriei euclidiene, iar carcasa îmbrăcată în aluminiu te poartă cu gândul spre obiectele zburăoare în călătoria lor fantastică printre galaxii.
          Atingerea fină a tastelor deschide porţile unei lumi pe care singur ţi-o construieşti. Universul e în faţa ta, Asus ţi l-a făcut accesibil şi nu ai dacât să descoperi prin toţi porii fiinţei tale teritoriul împlinirilor. Ce poţi să-ţi doreşti mai mult, vârful tehnologiei sunetului şi imaginii se pare că au fost atinse, şi nu numai.

*
(copy-paste)
          Asus NX90 este în principal un laptop multimedia. În primul rând, pune accentul pe o calitate foarte bună a sunetului – cele două boxe B&O ICE sunt aşezate la exterior, de o parte şi de alta a ecranului. În al doilea rând, dispune şi de o aplicaţie media dezvoltată special de Asus pentru a profita de cele două touchpad-uri – Rotation Desktop Control permite un control cu ambele mâini pentru muzică şi alte media. Şi în al treilea rând, etalează un display de 18.4 inch cu o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli.
Pregătiţi-vă şi pentru nişte specificaţii tehnice serioase, pentru că Asus NX90 funcţionează cu un procesor Intel Core i7, o placă video GeForce GT 335M şi un spaţiu de stocare ce poate ajunge la 1280 de GB HDD (este dual drive). Dispune de USB 3.0 şi slot-in Blu-ray drive.
          ASUS a lansat pe piaţa romanească laptopul NX90 în cadrul unui eveniment organizat la Ateneul Roman pe data de 7 octombrie 2010. ASUS NX90 este un model exclusivist care a revoluţionat caracteristicile audio ale unui notebook, fiind primul care a integrat tehnologiile de sunet Bang & Olufsen ICEpower si ASUS SonicMaster

*
          Când am deschis prima oară leptopul cu mâinile încărcate de emotia unui vis trăit am simţit nevoia să aştern pe pagină albă, prima pagină, versurile unui poem de-al meu. Vis alb. /alunecă troica pe urlet de lup/ scade zăpada în cer/ vizitiu numai bici fără trup/ îşi mângâie caii de ger/…şi m-am oprit la timp, aducându-mi aminte că scriu doar pentru un concurs de blogeri…

Participa la SuperBlog Etapa VI-a

Nota: Aceasta postare a fost notata cu 75 puncte

3 comentarii:

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc pentru aprecieri. Pentru celelalte... disponibilitatea exista.

  RăspundețiȘtergere

Ma intereseaza comentariile ,fie si rautacioase