duminică, 17 octombrie 2010

SuperBlog _ Etapa XI-a. Fhasion Tara _ Frunza de feriga


              Între darurile pe care omul şi le-a făcut sieşi, singur de Dumnezeu, împrumutând fără îndoială din imaginarul creaţiei, putem număra cu mândrie, ca o mare victorie a patrimoniului spiritual al umanităţii, frunza. Dacă aerul pe care-l respirăm ni s-a dat, cuvântul pe care-l vorbim (întâiul desigur) la fel, apele şi pâmântul cu verdeaţă, cerul cu luminătorii lui de asemeni _ frunza, ne-am luat-o singuri. Eva şi frunza ei au creat fashion. Şi când te gândeşti că nu i-a şoptit nimeni, i-a venit aşa de la sine, de amorul artei! Ne putem închipui cum ar fi arătat pământul fără  extraordinara descoperire din grădina raiului.
              Strămoşilor de mai dintâi li s-a făcut foame şi-au omorât animale ca să se poată hrănii. Cât să trăieşti numai cu poamele din grădina raiului! Li s-a deschis apetitul, şi devenind lacomi, au vrut mai mult şi s-au omorât între ei. Apoi s-au strâns în grupuri şi s-au dotat, mai întâi bâte (bâte de-alea ca-n  Piaţa Universităţii), pietre (ca s-arunce în geamurile de la guvern...), mai târziu săbii şi arme de foc, declarăndu-şi unii altora războaie. Au descoperit roata şi-au fabricat Mercedes-uri. Au descoperit că autostrăzile sunt putine si-au furat de la păsări rostul zborului  şi tot aşa până-n zilele viţii noastre.
               Doar femeia, aşteptând bărbatul să se întoarcă din bătălii a rămas liberă să cugete  şi să îngrijească misterul şi frumuseţea ei fascinantă. E drept s-au mai născut şi conflicte de interes, şi invidii. Cum să te simţi când toţi bărbaţii au pornit să cucerească cetatea Elenei din Troia, tu ca femeie. 
                 Aşa au hotărât să dezvolte industria modei.
               Au deschis ateliere de confecţii şi marochinărie (se uscau pe garduri degeaba pieile animalelor vânate, sau crescute în gospodărie), au deschis magazine specializate şi au declanşat campanii de marketing şi public relations.
                Evoluţia a fost întrutotul spectaculoasă, dar sinuoasă şi lunecoasă ca ţesătura de matase fină descoperind supleţea statuară, linia elegantă a unui manechin 60_90_60.
             Distanţa de unde s-a pornit până azi, e imensă. Să ne închipuim.
                Intră în  magazin Adam 111 şi solicită Evei 99 o frunză de stejar;sau de lotus după cum ar cere, cum sa zic, gabaritul personal al iubitei sale, pe care o  striga pe numele predestinat ghinionului Eva 13.  Vânzătoarea, Eva 99 îl măsura din ochi seducătoare şi daca aspectual războinicul era OK, îi oferea o frunza de ferigă din colecţia ei personală de toamnă-iarnă, invitându-l în cabina de probă ca să-i arate cât de splendid cade(...) de pe ea. Ups.
                 Acum în epoca modernă nu mai trebuie să piezi timpul în magazine. Timpul are alte valori de intrebuinţare şi priorităţi, trebuie să scoatem ţara din criză. Poţi conta pe Vântu şî să ieşi în stradă la miting, pe Patriciu  şi să vindem sarea şi cea mai ramas din industrie, sau chiar pe Voiculescu când răgneşte răguşit  să-l dăm jos pe Băsescu dacă vrem să simţim imediat cum năvăleşte prosperitatea peste noi.(…)  Personal, cred că timpul  e cel mai bine să-l investim în pariuri. Apropo, diseară la derby-ul Dinamo – Steaua( l-am văzut pe Becali cam trist)   voi merge sigur pe 1 solist
               Ca sa poţi presta, sau protesta, sau presa la televizor liniştit ca mascul pentru ţara ta, tehnologia pune azi la dispozitia nevestelor, Fashion Tara, adică ţara lor,  lumea mirifică a frunzelor, pardon, lumea vestimentaţiei, a  culorilor, pasiunii şi sensibilităţii, lumea croielilor rafinate şi subtile,  a materialelor a căror supleţe se muleză pentru a pune în valoare eternul feminin, a colecţiilor de succes limitate ca numar de model al produsului(50-60), specific Tarei, care în fiecare vineri iese la rampă cu noutăţi.  Site-ul însuşi la începutul toamnei şi- a schimbat  ţinuta, are un nou  look cu funcţionalităţi apreciate, reinventat, cu surprize, oferte, fedbak, reduceri. Happy Happy Day, povesti de succes.

Intraţi să vedeţi,  http://www.tarafashion.ro/ Roxana Cojocaru vă va primi cu profesionalism şi căldură, sigur după aceea ve-ţi fi mai frumoşi mai indragostiţi şi mai buni.


Nota: Aceasta postare a primit doar 51 de puncte in concurs. Doar atat !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ma intereseaza comentariile ,fie si rautacioase