joi, 28 octombrie 2010

Etapa XVIII _ Formula 1 SuperBlog

Lamborghini, tractoare, automobile, netbook-uri şi un pic de istorie
Lamborghini, să zicem Reventón noul model  este una dintre cele mai rapide şi mai scumpe maşini sportive italiene. Compania a fost fondată în anul 1963 de către omul de afaceri Ferruccio Lamborghini , care a deţinut o fabrică de tractoare de succes, numită Lamborghini Trattori S.p.A..
Povestea spune ca având probleme  cu ambreiajul la maşina personala Ferrari 250 GT, Ferruccio Lamborghini s-a dus să îl întâlnească pe Enzo Ferrari la fabrica Ferrari, pentru a i se plânge de calitatea ambreiajului. Acesta la luat peste picior  i-a recomandat să conducă numai tractoare, pentru că nu este în stare să conducă automobile. Lamborghini s-a întors la fabrica sa, a desfăcut  Ferrari-ul , şi şi-a dat seama că ambreiajul automobilului este produs de aceeaşi firmă care producea şi ambreiajele pentru tractoarele sale. În depozit a găsit un exemplar potrivit pentru ceea ce avea el nevoie şi a rezolvat în acest fel problema.
Furios pe comportamentul arogant al lui Enzo Ferrari, şi-a promis că nu se va mai duce niciodată să îi ceară acestuia ceva şi că îl va bate prin construirea unei maşini sport mai performantă. Astfel s-a născut ideea unui maşini sport Lamborghini.
Tauraşul furios şi circuitele de viteză
Sigla taurului furios îşi gaseşte locul acum şi pe carcasa unui diavol al netbook-urilor. ASUS nu este la prima colaborare şi probabil nu va fi nici ultima cu firma de automobile.  Asus VX6 are un aspect premium, modern, cu linii dinamice, tăioase, tipice bolizilor Lamborghini. Un sportiv de lux, cu finisaje şi materiale de calitate. Aspectul este robust  în sine, cu plastice tari care nu flambează şi balamale solide, rezistente. Incrustaţiile mate din aluminiu îi sporesc nota de forţă şi masculinitate pe care o afişează orgolios.
La un aşa aspect, la un aşa nume cu rezonanţă trebuie să fie şi o puternică unealtă multimedia. Alături de tehnologia Optimus cu placa grafica Nvidia, poate rula fără probleme, fără să icnească, fişiere video la rezoluţii full HD. Transferul datelor pe acest mic bolid electronic, se desfăşoară la viteze spectaculoase, demne de circuitul de la Monte Carlo
Să dăm Cezarului … specificaţiile
Asus VX6 Lamborghini - CPU Intel Atom D525, dual core, 1.83 GHz RAM 4 GB DDR3 Video nVidia ION / Intel GMA 3150 HDD 320 GB, 5400 rpm Ecran de 12.1 inch, 1366×768 pixeli, iluminare LED Interfeţe 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, LAN Wireless Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 3.0 Webcam, cititor de carduri Difuzoare Bang & Olufsen Baterie de 5200mAh, 56 Wh OS Windows 7 Home Premium 32 bit
Procesorul Intel Dual Core la 1.8 Ghz îi asigură o funcţionare corectă, cam în toate programele tipice de Office pe care le-am putea folosi. Browsingul pe internet, mesageria instant, word-ul sau excel-ul îi stau la degetul cel mic. Este Fun să-l priveşti dar şi Fun să-l utilizezi.
Pe podiumul unui concurs de mis+teri
E obligatoriu venind la concurs, mister ce eşti  să deschizi la coborâre portiera unui Lamborghinii. În sală cu prvirile aţintite pe podium o mie de blonde stralucind frenetic produc ropote de aplauze.
Evoluează ASUS V X 6. Urale, sala în picioare, blonda lui Bote leşină…
Plusuri:
·                Design excelent; [+]
·                Performanţe multimedia remarcabile (rulează lejer filme Full HD); [+]
·                Conectivitate ultimul răcnet: Wi-Fi 802.11n, USB 3.0, Bluetooth 3.0; [+]
·                Tastatură şi trackpad confortabile(+)
·                Redă imagini în culori vii şi clare la rezoluţia 1366 x 768 pixeli
·                Tehnologia Bang & Olufsen ICEpower reproduce un bass profund şi bogat, într-o gamă extinsă. Netbookul se remarcă în filme, jocuri şi muzică prin sunetul surround de înaltă definiţie, cu intensitate şi claritate de crystal
Are si minusuri:
·                Ecranul lucios devine greu de citit în majoritatea condiţiilor; [-]
·                Autonomie cam la limita acceptată; aprox 4 ore  [-]
·                Preţ piperat,  3000 lei, pe criza asta…[-]
Completări fericite
·         Odată cu lansarea VX6, ASUS a lansat și mouse-ul fără fir WX-LAMBORGHINI, complementar netbook-ului. Designul echipamentul de înaltă precizie (comercializat separat) reflectă stilul modelului VX6, cât și pe cel al mașinilor Lamborghini. Acesta este foarte precis, operând la rezoluția de 2500 dpi. Adaptorul USB inclus permite o rază de operare de până la 10 metri, fiind complet compatibil cu orice PC.
·         Spaţiu suplimentar de stocare online
Utilizatorii netbook-urilor ASUS-LAMBORGHINI Eee PC VX6 beneficiază și de serviciul ASUS WebStorage. Ei vor putea folosi o capacitate de stocare de 500GB în mediul cloud.
Epilog (în loc de concluzii)
            Cu laptopurile deschise judecătorii curţii punctează asiduu. Un singur telefon se mai aşteaptă, de la preşedinte…

Nota: Aceasta postare a fost notata cu 85 puncte

Un comentariu:

Ma intereseaza comentariile ,fie si rautacioase