luni, 11 februarie 2013

Du-te maică la Dubai!



             Şi caii se împuşcă nu-i aşa? Cu întrebarea asta a venit Gigi în mare grabă de la Palat sau de la Senat, nu are importanţă fix de unde, coborând din Maybach-ul său personal argintiu şi sărutând mâna (aprigei)straşnicei sale mame cea care prelungise până la el, sămânţa mândrului neam al makedonilor.

          Scandalul recent ce a dat foc Europei, mai abitir decât bugetul, a pornit tot din ţara albionului, acolo unde ceaţa aia ce le intră în ochi de parcă nu le-ar fi ajuns Whiski-ul, a făcut pe nişte vânzători să amestece în galantare nobila carne tocată a cailor cu ignobila carne de vacă. Drept e că nici nu prea se vedea bine pe etichetă!... Cele două abatoare din România implicate, primiseră ca ajutor guvernamental înnainte să le bage în insolvenţă, tuşul rămas de la Referendum. Practic, dacă am sta să analizăm, e de vină tot preşedintele Băsescu, el a cerut românilor să nu participe la vot, de a rămas tuşul neconsumat.  

          Fiecare ţară cu limitările şi simbolurile ei. Nu vreau să bat câmpii şi să vă abat de la subiect, doar atât mai vreau să vă întreb, cum e văzută vaca la indieni!?... Diferenţă de abordare desigur.

          De ce s-a speriat însă Becalii? şi s-a grăbit să-i ceară sfatul mamei sale? Să ne-aducem aminte că taman azi era procesul lui la
Înalta Curte cu furtul acela al cailor(din herghelia de cai putere) cu automobil cu tot. Abia apoi a survenit sechestrarea vinovaţilor.

          Ǎştia de la justiţie sunt în stare de orice! Fac legăturile lor, scormonesc afacerile şi precis vor ajunge şi la numele lui implicat în afacerile cu oile. Cinstit cum e, el nu s-a ferit niciodată şi-a dat pe faţă în numele firmei, numele său. BE de la oaie şi CAL probabil de la carnea de cal.

          La ascultat bătrâna, probabil ca pe vremuri Mama lui Ştefan cel Mare („Du-te la oştire...)şi i-a zis:

          – Du-te maică la Dubai, ce mai stai!

S-a dat sentinţa. Trei ani cu suspendare. Băiatul ăsta simpatic este membru în Comisia juridică a Senatului.

5 comentarii:

  1. Daniel-Gerard Iager-Mihalcea14:47
    De Ioane a fecut dreptu' la Şpilu Haret....ş'e preten cu gardianca pevneceru kgb'ista!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Matei Varodi ce ziceti de sentinta cu aceeasi "suspendare" a unuia care a luat trei vieti pe sosea din teribilism ,tembelism ...?

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Anonim-Scrie baietas,ofaci bine.Pe vremurile astea ce poti face,saraca Leana.

      Ștergere
  4. Matei Varodi si o faceti cu har !
    acum 38 minute · Îmi place

    RăspundețiȘtergere