duminică, 25 octombrie 2015

Flavia, Fulvio și Simona





Frumoasã Flavia Peneta, cum aprecia de curȃnd și Cristian Tudor Popescu intr-un editorial. O femeie ȋmplinitã ca strãlucitoarea toamnã ce-mi intrã pe fereastrã ȋn culori pastelate și vii! Poate cã aș prefera sã se strecoare pe lȃngã glastrã, cu pas ușor, chiar italianca și sã lunece ȋn sãriturã pe covor, dar nu se mai poate. Dupã turneul campioanelor de la Singapore, luȃnd de bune propriile ei declarații, pare cã va lãsa emoțiile turneelor WTA, predȃndu-se trup și suflet, tot ȋn lumea tenisului, fãrã luptã, lui Fulvio Vognini și luȃndu-și o marja de timp ȋn cizmã, unde netulburatã, din vreme, sã-și pregãteascã evenimentul matrimonial care probabil va fi ȋn iunie.
O retragere ȋn plina glorie dupã ce a cȃștigat US Open-ul la 34 de ani. Sã nu uitãm cã ȋn semifinale a trecut clar acolo de Simona Halep.  
Ȋn Cartea Recordurilor iubirii, nu știu dacã va fi ȋnscris amãnuntul cã Fulvio are doar 28 de ani. Nu putem știi, nici dacã Flavia, prevãzãtoare, a ținut sã-și pãstreze intactã condiția fizicã, pentru a face fațã ritmului fulminant impus de Fulvio, la cei 28 de ani ai sãi.
Dar sã nu fim rãi, le stã bine ȋmpreunã.

Trebuie sã recunoaștem cã azi ȋn prima partidã a Turneului Campioanelor a fost totuși mult mai frumoasã Cosȃnzeana noastrã. Simona a pornit parcã mai sigurã ca niciodatã cã știe ce vrea. Ȋn nici un caz, sã se mãrite. 6-0/ 6-3/. Sec.

Dupã bãtuta administrate azi, nu cred cã Flavia o va mai invita pe Simona la nuntã sã-i fie domnișoarã de onoare…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu