marți, 15 noiembrie 2011

Dialoguri platonice


Sponsor: Oktal.ro
Nume proba: Promovare produse
Enunt proba:
Vrei sa iti promovezi afacerea/produsele in blogosfera. Cum ii convingi pe bloggeri sa te promoveze?
Care este suma minima/maxima pentru un advertorial? Are reclama prin advertoriale rezultate pe care le poti contoriza?
Iei in calcul si un concurs? Si, daca da, cum il organizezi astfel incat sa obtii rezultate cat mai bune si, in acelasi timp, sa iti creezi relatii bune cu bloggerii?





De o vreme Pasǎrea ceţii nu mai vrea sǎ stea de vorbǎ cu mine. Nu-i de ajuns cǎ a avut tot timpul ceaţǎ în ochi, acum are şi poame în gurǎ. I-a intrat în glagorie c-am fǎcut o greşealǎ înscriindu-ne în SuperBlog.
          Imi lipsesc discuţiile cu ea, erau ca dialogurile lui Platon, interesante. Admit cǎ opţiunea pentru concurs ar fi fost greşitǎ, dar omul din greşeli învaţǎ, dupǎ care se-ntoarce la oile lui.
          _Da ce, Becali s-a-ntors?... Sǎ-ţi spunǎ ǎia de la www.stelisti.ro!... Da nici cu ǎia nu mi-e ruşine cǎ n-au luat berbecul de coarne sǎ-l dea de pǎmânt.
          _Io-te minune! Pasǎrea dialogheazǎ, ce-o fi cu ea? A revenit la sentimente mai bune.
          _Mi-e milǎ de tine cǎ eşti naiv. Ai parcurs 20 de etape şi te regǎseşti pe poziţia 19 în clasament, mǎ uit cu binoclu, nici mǎcar în Liga lui Miticǎ n-ai loc, n-ai învǎţat nimic!...O sǎ-mi zici de arbitri, cǎ n-ai avut noroc. Ai cam dat-o în barǎ maestre! Cum s-ar zice, stop joc!
          _Mǎtǎluţǎ stai liniştitǎ, blogosfera e mare şi magazinul Oktal e online. E loc şi pentru mine sub soare. O sǎ-mi promovez afacerea cum se cuvine, am deja idei n-am nevoie de un sceptic, ca tine. O sǎ-mi iau papagal.
          _!?...
          _Advertorial.
          _Fi mai limpede, la câtǎ ceaţǎ e-n mine fǎ-mǎ sǎ pricep unde baţi !
          _Cioc,cioc. O sǎ bat la blogurile şi siteurile cu trafic greu, unde vǎd îmbulzealǎ, hop şi eu cu linkul, advertorialul, adicǎ, papagalul care scoate cu ciocul, biletul cu norocul…întrebarea…
          _!?...
          _Pe biletul de papagal, întrebarea e personalizatǎ. De exemplu dacǎ suntem la stelisti.ro, cǎ tot i-am abordat mai devreme, întrebarea ar suna cam aşa: “Vrei sǎ şti pe ce loc terminǎ Steaua în campionat? Clic pe papagal! ”... şi cumperi de la Oktal.
          Sau dacǎ pui papagalul la www.umbrelaverde.ro/ Sǎ pǎstrǎm o Romanie curatǎ! Conteazǎ întrebarea cum e ambalatǎ.
          Pentru tudorchirila.blogspot.com, copilul aleargǎ cǎtre mare, e şi el om, papagalul poate sǎ-i culeagǎ un  regat dintr-un pom.
          Pentru groparu, piticu, ciutacu, blogatu, mortu, un semnal clic şi vine tortul la subsemnatul şi de-aici direct la Oktal, cǎ de-aia mi-am luat papagal.
          _Maestre, n-ar strica un consult medical, tare mi-e teamǎ cǎ nu e mult şi dai ortul…
          _Şi mai am în cap un concurs de reclame, cu banere, filmuleţe Youtube…
          _Şi cât va costa toate aste Oktalul, pentru papagal şi tot restul? Cât vrei în cont ca artist? Cât un Chagall, cât un Matisse?...
          _Sǎ-ţi vând un pont. E gratis.
          _E trist! Mǎcar 100 de puncte…

Postat in cadrul concursului SuperBlog

Jurizat 88 puncte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu