sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Top Model Llano




Sponsor: AMD
Nume proba: Platforma Llano
Enunt proba: Generati un articol in care sa povestiti ce PC pe platforma llano v-ati dori si la ce il veti folosi. Dati exemple de aplicatii, jocuri, activitati ce se pot desfasura pe acesta si evidentiati 3 dintre principalele sale avantaje.

*

          Undeva pe un podium, într-o sală elegantă, cu lume bună, pe muzica revărsată din tavan, evoluează un model celebru prezentând într-o ţinută strălucitoare platforma Llano. Este o realizare AMD recentă care integrează GPU în CPU ca o îmbinare fericită a tehnologiei Fusion ce a integrat procesorul şi nucleul grafic, placa video, pe aceeaşi pastilă de siliciu. Şi ar mai fi un chip APU care accelerează aplicaţiile. Asta e Llano.
          Când vocea suavă a făcut cunoscută informaţia suplimentară că Llano dispune în lada ei de zestre de peste un miliard de tranzistori - ce-i asigură o deplină libertate de mişcare şi independenţă, o durată de viaţă a bateriei mult mai mare şi o temperatură mult mai redusă în timpul funcţionării - s-a produs printre IT-işti o rumoare teribilă, de parcă celebrul model şi-ar fi aruncat către ei sutienul într-o generoasă pornire de a nu ascunde nimic.
          Publicul a fost unanim încântat: împătimiții de internet vis-a-vis de viteza de rulare, profesioniştii de memoria de stocare, cinefilii de calitatea imaginii şi game-rii de incredibila performanţă. Cu toţii s-au ridicat aplaudând în picioare. Câteva clipe triumful a fost total.
          Ştiam că tehnologia se mişcă în domeniul IT cu viteze fantastice, aşa că nu ne-a surprins când modelul nostru şi-a înclinat uşor capul transmiţând un sărut aerian către sală şi încruntând uşor din sprăncene nemulţumită de graba necruţătoare a timpului.
          Colegele aşteptau în culise nerăbdătoare să intre şi ele pe podium, iar specialiştii AMD au părăsit sala deja luând în studiu o nouă găselniţă.
          Nu e timp de respiro. Aproape că nu e timp să culegi impresiile, să faci studii pentru valoarea de piaţă a produselor tale şi sub nici o formă valoarea de întrebuinţare. Anul acesta specialiştii AMD au avut în vedere
  • Performanţa Gaming faţă de generaţia anterioară. Un PC VISION

         A6 2011 este mai rapid cu 179% decât un AMD Vision 2010.
  • Super computer într-un Notebook. AMD A-Serie notebook APU accelerează orice de la inteligenţa artificială, la aplicaţiile foto şi video.
  • AMD AllDay optimizări de putere şi noi niveluri de viaţă ale bateriei. Cu tehnologia Core AMD Turbo şi un procesor Intel Core I3, bateria a realizat mai mult de 10 ore de independentă.
          La ce se gândesc specialiştii acum, cu ce vor veni să ne cucerească în 2012? Vom afla desigur.

Postat in cadrul concursului SuperBlog 2011.

Jurizat 75 puncte



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu