marți, 17 decembrie 2013

Lumea unui Nikon sau lumea vazutǎ de ITI 5            Ultimele pagini ale albumului le întorc azi în finalul unui an agitat din toate punctele de vedere, an care pentru mine a rǎmas de referinţǎ prin scrierea și editarea romanului Gușterele și nu în ultimul rând, prin cadoul ce mi s-a oferit cu generozitate însoţindu-l pe Alexandru în tentativa de a reface legǎturile lui cu lumea prin intermediul terapeuţilor sǎi olandezi, Frederik și Paula, întemeietorii wiki’s view, o nouǎ abordare în bǎtalia cu autismul.

            Cristina și Laurenţiu, pǎrinţii nepotului meu, au strecurat în program o mulţime de puncte de interes turistic pe care nu le-am ratat parcurgând mii de kilometrii prin Ungaria, Austria, Germania, Olanda și Belgia. Toate aceste n-ar fi putut fi realizate fǎrǎ aportul lui Martin și al Claudiei, bunii noștrii prieteni cǎrora le mulţumesc încǎ o datǎ.           
            Ulterior i-am însoţit pe Frederik și Paula la noi acasǎ, prin ţarǎ, în locuri cu siguranţǎ mult mai frumoase daca valoarea lor n-ar fi demonetizatǎ sau demonizatǎ de locuitorii ei.(un șablon) 
Astǎzi Viena șI Zwolle

Litera V

Litera Z
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ma intereseaza comentariile ,fie si rautacioase