sâmbătă, 6 noiembrie 2010

SuperBlog _ Etapa XXIV. Tara Fashion si curcanul

 Enunţ proba: Creeaza o tinuta pentru cea mai draga doamna sau domnisoara din viata ta şi cumpar-o de la Tara Fashion

Cea mai dragă fiinţă dac-ar fi nu-i greu de ales, însă faptul în sine are un risc destul de mare de periculozitate, e un potenţial focar de explozie controlat de soţie, de care nu te-ar mai putea salva, cu siguranţă nici măcar scutul antiatomic.
Există posibilitatea să te raliezi demersurilor mondiale asupra păcii, sau să te plasezi în cealaltă tabără extrem de sensibilă şi extreme de expusă, a terorismului.
N-am îmbrăţişat niciodată ideile teroriste urând din toată fiinţa mea Al- Qaida, dar n-am să îmbrăţişez nici soţia, alegând cum se poartă în politică a treia cale, nu pentru că n-aş iubi-o pe nevastă-mea, Doamne fereşte, dimpotrivă, dar am convingerea pe bază de experienţă că orice i-aş cumpăra în nume personal n-ar mulţumi-o pe deplin, şi decât să creez o nemulţumire fie ea cât de mică, mai bine am optat să fac o surpriză fiicelor mele.
Aşa că am tăiat curcanul şi i-am invitat pe toţi la Piteşti. Nevastă-mea şi-a ocupat locul ei preferat, la bucătărie, iar celor două fiice le-am dat câte-un laptop în braţe şi tema să-şi aleagă de la Tara Fashion câte o ţinută completă pe care urma ca eu s-o sponsorizez cu voucherele câştigate la SuperBlog.
Ideea s-a dovedit a fi strălucită. Toma şi Alex şi-au luat în primire dormitorul fiecare cu DVD-ul lui şi sacul de jucării alocat. Barbaţii, eu Sergiu şi Puiu ne-am aşezat în sufragerie să spargem o damigeană cu zăcământ de prună din arealul  faimos al Piteştiului inegalabilului Dobrin, prinţul.
Până-n seară am dovedit-o, convenind printre altele şi asupra viitorului clasament final al Diviziei Nationale de Fotbal. Nu sunteţi curioşi ce-a ieşit?...
Locul 1. Rapid
Locul 2. Vasluiul
Locul 3. Oţelul lui Gigi Becali. Aveţi nedumeriri?... sigur c-aveţi. Păi, cam la-nceputul returului Gigi s-a supat definitive pe Steaua, şi a cumpărat Oţelul pe-o turmă de oi. Gata-gata să piardă şi podiumul până la sfârşitul campionatului după ce l-a pierdut intr-un viraj si pe Dorinel Munteanu!..,
Si Borcea, unde e Borcea cu câinii lui? Unde să fie s-a supărat si-a luat câinii si a plecat cu ei în campionatul de fotbal al insulelor Galapagos...

Alegerea Ramonei dupa indelungate descinderi in cabina de proba
Alegerea Cristinei mai pretentioasa la accesoriiNota: Aceasta postare a fost notata cu 91 de puncte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu