luni, 21 mai 2018

DECLARAŢIE DE DADDY CU PRIVIRE LA PILONUL 2.
Romanii să fie bine păcăliţi! Vă spun încă o data aşa cum am mai spus, şi v-am mai spus şi dumneavoastră, şi colegilor mei din PSD, şi celor de la ALDE, şi am fost cu toţii de acord, aşa cum spune şi programul de guvernare, votat de dumneavoastră şi de parlament, guvernul va lua o decizie politică după o analiză temeinică şi susţinută de specialiştii noştri din ministerul finanţelor publice, astfel ca banii din fondul pilonului doi să nu fie privaţi de libertatea câştigată prin votul dumneavoastră masiv în 2016, de a alege pilonul 1 al statului. Singurul sigur din care nu se fură stabil şi-l lasă pe cetăţeanul pensionar umil cu mâna la gură.

Vreau să vă precizez încă odată desfiinţarea este o minciună, nu este vorba de nici o suspendare, sau naţionalizare, fără să fiţi informaţi şi să aveţi posibilitatea să optaţi! Ne gândim întotdeauna ca banii dumneavoastră să fie mai bine gestionaţi pentru bunăstarea proprie şi bunul mers al instituţiilor, doar unele televiziuni colportează minciuni dar avem lege pentru ştirile false răspândite de ziarişti din zona guvernamentală şi va trebui să o punem în aplicare. Voi vorbi în acest sens cu madam premier Dăncilă împreună cu madam Dan să ia măsuri cu ziariştii infractori, fără milă!

Dumneata de la Realitate care strici unitatea de opinie a auditoriului, poţi fi  în consecinţă duşman al poporului şi n-ai dreptul să-mi pui întrebări!…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu