miercuri, 17 decembrie 2014

Schimb de prefix




          Când schimbi prefixul e ca atunci când într-un joc pe calculator ai trecut în alt nivel și regulile se schimbǎ, iar capcanele te pândesc întotdeauna mai complicate și greu de identificat. Primele douǎ trei nivele le parcurgi ușor, din instinct și-ţi descoperi capacitǎţi de mișcare nelimitatǎ, pǎrându-ţi-se cǎ ești un fel de stǎpân al inelelor și viaţa poate fi, dacǎ ești atent, un șir lung de satisfacţii și împliniri.

            La nivelul patru și cinci, constaţi cǎ trebuie sǎ fi mai raţional, pas cu pas înlǎturi greutǎţile îţi chivernisești resursele și pe cǎrǎri bǎtǎtorite, folosindu-ţi experienţa acumulatǎ, ajungi pe platoul nivelului șase. Ai senzaţia cǎ platoul acela drept, întins, e cel mai ușor de parcurs și dacǎ ești sprinten, te bate gândul sǎ încerci sǎ exersezi ca la început, alergarea. Și odatǎ te lovești cu fruntea de pragul de nori, realizând cǎ dincolo de platou, cobori.


            Unii încetinesc pasul bǎtându-l pe loc, alţii se prefac inutil cǎ au greșit la numǎrǎtoare, alţii apasǎ butonul stop joc, iar cei mai multi se reseteazǎ, gândind prin urmare cǎ și coborârea poate fi o urcare.


            Am stabilit cu Ioni dupǎ o consultare savantǎ, ajunși amândoi pe platou, cǎ vrem sǎ exersǎm un joc nou. Zborul la parapantǎ în tandem. 
            In rem, îngerii fie cu noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu