vineri, 18 septembrie 2020

Mama Dayanei

 


Simona Halep – Dayana Yastremska 7-5/ 6-4/
Orice meci câştigat în faţa acestor cocostârce tinere şi imprevizibile care se uită în oglindă şi cred cu convingere că sunt din aceeaşi specie şi în consecinţă pot trece cu uşurinţă la conducerea stolului de cocori aşezaţi în formaţiunea ordonată a literei V a victoriei, în zborul lor la înălţime spre piscurile tenisistice… Orice meci câştigat, este o punere la punct naturală, căci numai experienţa alături de valoare, este cea care îţi dă dreptul să aspiri la ceva greu de atins, exclusiv după ce ai traversat de suficiente ori teritoriul umilinţei.
Nu ştiu dacă Yastremska este doar o cocostârcă, tânără şi frumoasă, aşa pare!... ce ştiu sigur este că Simona şi-a câştigat de mult dreptul de a fi acolo în faţă la conducerea stolului de tenismance care domină cerul sportului alb.

A arătat-o şi azi, să sperăm că o va arăta pâna la sfârşitul Turneului de la Roma, spre mândria ei şi bucuria noastră. Cum tot spre bucuria noastră ne-ar plăcea să o revedem din când în când în tribună pe frumoasa mamă a Dayanei.
Oameni suntem, nu zei!

Un comentariu:

  1. Are you looking for Help with Assignment ? Are you not able to choose the best experts? GotoAssignmenthelp is one of the most famous Assignment providers in the world. We provide MYOB Perdisco assignment help to students in Australia in all subjects. Our online assignment makers provide quality assignment writing services but should be an option for all students. Which is why we are pleased to provide you with android assignment help .

    RăspundețiȘtergere