miercuri, 7 septembrie 2016

Războiul S-telelor



Tabletă în alb şi negru







Realist analizând e dificil să ajungi la un rezultat favorabil pentru Simona Halep în meciul de azi cu Serena Williams pe datele care sunt la vedere în piaţă, riguros şi fără dubii aşezate superior pe talgerul de aur al incontestabilei campioane.

Cred că doar Serena în competiţia cu ea însăşi, dacă i se pune un cârcel în călcâi, sau un imaginar picamăr îi bate mai întâi un cui de argint în minte, doar aşa ai putea imagina că s-ar putea abate grindina peste o vară fierbinte.

Să fie Simona fata cea rea care aduce grindina? Mingile ei, ca nişte guguloaie de gheaţă să pârjolească locul cu verdeaţă din terenul îngrăşat cu steroizi şi anabolizante de grădinarul şef Mouratoglou?

Dacă mă uit la Simona cât de plăpândă pare, uşoară în alergare ca un nor Nimbus pe cer, în comparaţie cu norul negru de cocs şi fier din faţă, mă gândesc că ea ar putea fi fata care aduce doar, o ploaie cu soare…

Dar dacă luăm în calcul încotro merge planeta şi trendul încălzirii globale, încet-încet soarele subţiază, nu? stratul calotei glaciale. Depinde cum loveşti cu racheta ca să şi crape…

Hai Simona! Ţinem aproape!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu