joi, 2 februarie 2017

Corabia şobolanilor



Pe valurile mulţimilor ieşite în stradă, corabia şobolanilor roşii pare să fi luat apă. Grupurile de ultraşi antrenaţi în curtea lui Dinamo şi instruiţi se pare  la Rin Grand Hotel, după cum spun unele posturi de televiziune, au fost trimise să spargă demonstraţia celor 150000 de oameni paşnici care cereau retragerea ordonanţei de urgenţă a hoţilor. Dar ultraşii, sub influenţa minţilor înfierbântate de droguri, după cum spunea doamna ministru de interne, au greşit ţinta şi au lovit cu petardele fix în babordul propriei corăbii.
Debusolat echipajul de mateloţi de la guvern în frunte cu Grindeanu şi amiralul Dragnea şi-au pus toţi costumele de scafandrii şi s-au dat la fund. Nu i-a mai văzut nimeni de două zile.
Unul dintre miniştrii, Florin Jianu, mustrat de conştiinţă, nemairezistând la imposturi şi minciună, flutură deasupra capului o demisie de onoare ca pe un drapel alb. Iar ministrul nopţii, Florin Iordache şi-a luat o pauză de la serviciu delegându-şi atribuţiile, ca să meargă să se consulte cu Ghiţă în cauză cum să răspundă la „altă întrebare” pusă de Codruţa.
Drăguţa de ea, i-a cerut nu doar acte din minister cu privire la ordonanţă, ci pe deasupra diploma de la facultatea din Bălţi să-i vadă notele, că vorbeşte ca un cioban la stână cu oile şi suspectează că Florin Iordache, ar fi modificat pe şestache şi normele la limba română. Deh, drumul în Bălţi durează o săptămâna…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu