duminică, 30 octombrie 2016

Surprinzătoarea finalistă şi Simona Halep




Mi s-a reproşat că n-am mai scris despre Halep. Iaca scriu!...

              Viaţa e o aventură, ne demonstrează cu dezinvoltură Cibulkova, finalista de azi în Turneul Capioanelor care a ţinut prima pagină cu pictorialul ei nud şi aud că a avut ceva experienţe amoroase după cum scrie presa, în lumea tenisului, căreia i s-a dedat trup şi suflet. Altfel simpatică, nu chiar cît Halepa, dar orşicît!… După ce a eliminat-o pe-a noastră aş strînge-o de gît.
Fiind o fiinţă mai greu de stăpînit pe orice suprafaţa de teren, fie iarbă, fie ciment, fie zgură sau alte materiale sintetice -, s-a dovedit că alegerea Domnikăi să se antreneze şi în camerele de hotel pe material relaxa, cu parteneri masculini din acelaşi sport - i-a fost benefică. La urma urmei, cum să traversezi singură capcanele nopţii în lungile turnee pe întreg mapamondul? Fără o pregătire fizică adecvată şi un psihic competitiv?... Poate că asta a vrut să susţină bătrînul lup de mare şi vînător renumit, Ţiriac, atunci cînd a sugerat că Simona noastră nu se antrenează suficient - şi îl cred, cînd recunoaşte că în trebuşoara asta e doar opţiunea ei, n-are cum s-o ajute.
Acum vă întreb pe dumneavoastră dragi ziarişti comentatori şi cititori de internet, recunoaşteţi că există riscul să te trezeşti în loc de trofeu, cu un copil din flori.
Da, dar dacă se naşte poet?…
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu