luni, 14 martie 2022

Simo şi Sori

 

Acest meci care le va aduce faţă în faţă pe Simona Halep şi Sorana Cîrstea în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, nu ar trebui să fie o confruntare banală, dar nici o „operaţiune specială” cu nuanţe războinice, ca în Ucraina. Ar trebui să fie doar o sărbătoare marcantă a tenisului românesc, îmbrăcată în haina elegantă a prieteniei.

Nu spun să nu lupte din toate puterile cele două valoroase tenismane, să contribuie fiecare la spectacol cu ce au mai bun în arsenal; backhanduri şi spinuri, de sus în jos sau de jos în sus, long-linuri, passing-shooturi, driveuri, lovituri în cros, scurte purtate pe aripi de fluturi şi îngropate lângă fileu, tiruri de artilerie la serviciu şi în final zâmbitoare, fără ranchiună, să se ia în braţe indiferent cine continuă în turneu.

Se ştie că Simo are în spate zeci de trofee şi trofeele nu vin pe Calea Lactee din senin! Balanţa atârnă mai greu la Constanţa decât în  Bucureştiul Soranei. Nu poţi lua strălucirea coroanei atât de uşor! Întâmplător poţi să câştigi un joc. dacă ai noroc...

În ce mă priveşte, e prima oară  când îmi e indiferent sensul roţii norocului încotro se-nârteşte...

Voi privi partida fără emoţii! Succes fetelor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu