luni, 14 martie 2022

Noapte românească în America

 


Ce noapte! Ce noapte!... A fost ziua româncelor la Indian Wells! Să încep cu Cori Gauff. La mulţi ani Cori Gauff! Tocmai ce ai împlinit 18 ani. Ai să ţii minte ziua asta, când ai jucat tenis cu marea noastră campioană, Simona Halep şi în filele istoriei se va fi consemnat că ai putut fi o oră şi jumătate, o umbră olimpiană la glezna gloriei, in orbe terrum non visi, care tocmai ce ne-a demonstrat că mai are de spus vorbe, şi ce vorbe(!), celor care au iubit-o şi continuă s-o iubească pentru ce a fost, ce este şi ce va mai fi(!) Cosânzeana noastră din poveste, care mai are multe a povesti.

Indubitabil 6-3/ 6-4, RAPID, SOLID, INTENS meciul cu Cori Gauff!

Mare atenţie prietene cititorule: primo, când citeşti, nu te lungi la poveşti doar cu Simo în şoapte, la umbra nucului, să nu stârneşti mânia Iurucului Toni!... Duie, o ai şi pe Sori aproape(!), amirosind a mere coapte!... Nici cu ea nu mi-a fost ruşine azi noapte, când s-a luat la harţă cu arbitru’ ăla de la pupitru, care a pedepsit-o şi-a lipsit-o de un serviciu, în beneficiul dumnealui, să iasă cumva în evidenţă!

A fost de bine! O deranja hărmălaia din tribună pe Sorana... Anna Kalinskaya prin urmare, în esenţă, a fost cea care a simţit-o pe pielea ei, enervarea, în setul doi şi trei, când s-a abătut o furtună de foc peste terenul de joc! 5-7/6-1/ 6-0/ ESTE!!!

Şi ca sărbătoarea să fie deplină Irina şi Monica au stins lumina peste o noapte senină, în zori!

Felicitări Fetelor, meritaţi Flori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu