joi, 30 iunie 2022

Să ai liniştea necesară




Am promis că ţinem contabilitatea fetelor noastre la Wimbledon. Să nu fie ele nevoite să caute prin iarbă urma banilor, să aibă liniştea necesară să urmărească doar săritura înşelătoare a mingii. Să le fie mai uşor să se concentreze la nuclearele care vin de dincolo de fileu din rachetele adversarelor.

Ieri, de acolo de unde ne aşteptam mai puţin, Sorana noastră a intrat pe teren neliniştită de vântul care izbucnise din senin, de nicăieri, adunând ceva nori pe cer. Parcă în inima ei se strecurase un sentiment stingher, îşi făcuse socoteala şi avea bănuiala că la fizicul ei nu e suficient de iubită. Şi în loc de cezarul rezultat, cu doi de 6 la început, a dat cu zarul 2-1 pentru adversară şi ne-a durut!

A ales să piardă în joc ca să aibă NOROC Şi succes în dragoste. Cum vă spuneam cu Tatjana Maria a pierdut pe mâna ei rămânând în cont cu acei €91,116

Irina Begu a avut liniştea necesară să-şi mărească potul şi impasibilă a servit ca o adevărată Cezară. I-a ieşit aproape totul! Şi ca o regină a ierbii la final s-a strecurat printre cerbii care au întors capetele lor încoronate.

E greu de numărat 140.178 de euro, dar a meritat!

Deie Domnul să fac scurtă la umăr şi să număr încet, până în ultima zi! Fără număr! Fără număr! cum zicea un poet...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu